Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve, Steam Deck için Herhangi Bir Erteleme Olmayacağını Bildirdi

 
 
Valve, Kasım 2021'de Steam Deck'in çıkışını küresel tedarik sorunları nedeniyle Şubat 2022'ye ertelediğini duyurdu Valve'da çalışan tasarımcı Greg Coomer yakın zamanda yaptığı bir röportajda, Steam Deck'in Şubat 2022'de piyasaya çıkması konusunda kararlı olduklarını belirtti.
 
Valve, Steam Deck'in Ocak ayındaki gönderisinde, şirketin gelecek ay Steam Deck'i piyasaya süreceğini ve kullanıcılara teslim edeceğini yineledi. Gönderide şu ifadeler yer aldı: "Her şeyden önce Steam Deck'i zamanında çıkarmak ve göndermek istiyoruz. Küresel salgın, tedarik ve nakliye sorunlarına rağmen, Şubat ayının sonunda piyasaya süreceğiz."
 
Valve ek olarak şunları bildirdi: "Buna paralel olarak Steam Deck için çeşitli çalışmalara ve testlere devam ediyoruz. Yakın zamanda da Steam'de yer alan oyunlarda Steam Deck onay simgesini görebileceksiniz. Dört ana kategoriyi de bu kapsamda kontrol ediyoruz: Giriş, sorunsuzluk, ekran ve sistem desteği." 
 
Öte yandan Valve, geliştiricilere Steam Deck için oyunlarını test etme olanağı veriyor. Bu doğrultuda geliştiricilere çok sayıda kit yolluyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Steam Deck Valve SteamOS Steam
God of War'un PC Sürümünün 2 Yıldır Geliştirildiği Açıklandı Stranger of Paradise Final Fantasy Origin'in PS5 Boyutu Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Krone

2.2.2022 15:46:20

0
Hiç umudum yok şu cihazdan. Pahalı, yaygınlaşana kadar da donanımı eskiyecek.

lawministration

2.2.2022 12:54:25

0
Fiyat fiyat fiyat?

Kreuger

16.1.2022 16:13:33

0
single oynamayi sevenler icin iyi olabilir lakin orijinal olmak kaydiyla , eger kopya oynuyorsaniz yada online , hilecilerden ve virus marware vs gibi olaylardan kurtulamiyacaksiniz her an virus tehditi ile yasayacaksiniz bence oyun icin konsol derim diger islemler icin ucuz bir laptop isinizi görecektir

Angel of the Lord

16.1.2022 02:49:36

0
Steam machine gibi bir şey olmasın da.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam Deck
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız