Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve Index Stokları Her Yerde Tükendi

 
Half-Life: Alyx duyurusundan sonra Valve'ın sanal gerçeklik cihazı Valve Index satışları yükselişe geçmişti ve hatta ABD ile Kanada'da stoklar bir süreliğine tükenmişti.
 
Şimdi ise Avrupa'daki tüm ülkeler ve Kuzey Amerika dahil olmak üzere 30 ülkede stoklar tükenmiş durumda. Resmi olarak satışı bulunan ülkeler arasında Valve Index şu anda sadece Japonya'da ulaşılabilir durumda.
 
Valve temsilcisi Roadtovr sitesine yaptığı açıklamada "yüksek talebi karşılamak için çok sıkı bir şekilde çalıştıklarını" ve "Half-Life: Alyx'in piyasaya sunulmasından önce stokları yenilemeyi" umduklarını belirtti. 
 
Half-Life: Alyx Mart 2020'de Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift ve Windows Mixed Reality sanal gerçeklik cihazları için çıkış yapacak. Steam'de %10 indirimle 82,80 TL'den ön siparişte. Normalde $59.99. Oyun Valve Index sahiplerine ücretsiz sunulacak. Oyunla ilgili ilk detaylara ve tanıtım fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Half-Life Half-Life: Alyx VR Sanal Gerçeklik SteamVR Valve
Monster Hunter World: Iceborne Genişlemesinin Satışları Dört Milyonu Aştı Arma 3 Bu Hafta Sonu Steam'de Oynaması Ücretsiz

- The Stig -

15.1.2020 12:17:52

0
Yeni Xbox'ta merak ediyorum hangi VR ürünleri kullanılabilecek. Sırf Flight Simulator ve FH5 için (bir ümit VR desteği gelirse) düşünmeye başladım şimdiden.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half-Life: Alyx
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız