Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valorant'ın İlk Ultra Kaplama Seti 100 Dolar

 
Valorant oynaması ücretsiz bir oyun olması sebebiyle mikro ödeme içermesi kaçınılmaz bir durum fakat Riot Games bu konuda biraz agresif davranmış gibi görünüyor.

Riot Games, Valorant için Ejder Ateşi ultra silah kaplama setini duyurdu.
 
Set dört farklı silah türü için Ejder Ateşi kaplaması içeriyor. Her birinin fiyatı 2475 VP ve dördü için 9900 VP. Bu da gerçek parayla her biri için yaklaşık 25 dolar ve toplamda yaklaşık 100 dolar yapıyor.
 
Ayrıca ek animasyonlar ve efektler eklemek isterseniz ödeyeceğiniz miktar 100 doları da geçiyor.
  
Ejder Ateşi silah kaplaması 10 Temmuz'da mağazaya eklenecek. Sadece kozmetik, oynanışa hiçbir etkisi bulunmuyor.

Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Dual Universe Betası Ağustos'ta Başlıyor, Aylık Abonelik Gerektirecek Halloween Kills, Forever Purge ve Candyman'in Vizyon Tarihi Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.7.2020 08:23:29

0
Yani kusura bakmasınlar leş gibi kostume 100 dolar tr de çok çok az kişi verir bu kadar pahalı olmasının sebebi csgoda pahalı bizdede pahalı olsun millet keriz zaten alır bunu demeleri ama csgoda 100 dolara alırsın kullanırsın istediğin kadar sonra en kötü ihtimalle 90-95 dolara geri satarsın. Bunda öyle bisede yok yani resmen milleti soyalim bakalım tutacakmi diyorlar. Bu kostümleri kimse almasa muhtemelen gelecek olan diğer set çok daha ucuz olacaktır.

einhander

9.7.2020 18:54:32

0
parası olanları kenara alalım

Winter Is Coming

9.7.2020 18:20:36

+2
buna benziyo

YildirimBuyucusu

9.7.2020 15:25:47

0
Herkes kötü demişte, ben beğendim şahsen. Böyle animasyonlara sahip bir silahı başka oyunda gördüğümü sanmıyorum. Riot Games gayet iyi iş yapmış. Zaten bunu sevmeyenler ileride gelecek için daha sade, farklı kaplamaları alabilirler. Fiyat pahalı denmiş, valla kardeş sen pahalı skin görmemişsin. CS'de 20 bin 30 bin liralara satılan skinler var. Oysaki bu seti 100 dolar (Ülkemizde yaklaşık 500 lira civarına alınabiliyormuş sanırım.) koymaz. Tek skin için ise 120 lira civarı bir para vereceksiniz. Böyle ultra kaplamalara bence iyi fiyat. Alıp almamak zaten size kalmış. Bunu almak zorundayım diye bir düşünceye kapılmaya da gerek yok. Tüm oyunlarını ücretsiz sunan Riot Games sadece bu tarz kozmetiklerden para kazanıyor.

Shovel Knight

9.7.2020 14:32:04

0
adamı öldürür yerden beleşe alırım

Jack Rabbit Slims

9.7.2020 14:05:50

+1
Şaka gibi... İşin kötüsü baya da satacaktır, adamlar ondan bu kadar rahat zaten tepki alsalar da kârlarına etkisi olmayacağını biliyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız