Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valorant 3. Kısım 13 Ekim'de Yeni Harita, Savaş Bileti ve Silah Kaplamaları Getiriyor

Valorant 3. Kısım önümüzdeki hafta yeni bir harita, yeni savaş bileti ve silah kaplamaları ile birlikte başlıyor.
 
Yeni harita Icebox, derecesiz için 13 Ekim'de ve dereceli için 27 Ekim'de geliyor. Nişan becerinizi ve yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz bu harita kutuplarda bulunan terk edilmiş bir Kingdom araştırma merkezi. Spike'ı yerleştirmek için yoğun kar birikintilerini delerek saldırabilirsiniz. Çelik halatları kullanarak yeni ve tehlikeli yerlere çıkıp Spike'ı koruyabilirsiniz. Sık gerçekleşen çatışmaları ve keskin nişan almayla oyuna adapte olabilme becerilerini öne çıkaran iki hedef bölgesi bulunuyor.
 
 
Yeni savaş bileti ve yeni silah kaplamaları da 13 Ekim'de geliyor.
 
Savaş biletinde silah kaplamaları dahil açılabilir kozmetikler, "Kardan Kanka" uğuru, "Radyanit Tehlikesi" oyuncu kartı ve Viper spreyi ve daha fazlası bulunacak. Yaklaşık 10 dolar yapan 1,000 Valorant puanına satın alınabilecek. 
 
Anomali paketi Phantom, Sheriff, Spectre, Ares ve yakın dövüş silahlarında kullanılabilecek silah kaplamaları içerecek. Tek olarak veya paket halinde 8,700 Valorant puanına yani yaklaşık 75 dolara satılacak.
 
Yeni ajan Skye da yolda. 27 Ekim'de savaşa katılacak.
 
 

Riot Games'in oynaması ücretsiz rekabetçi FPS oyununu playvalorant.com adresinden indirip oynayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Haftanın Öne Çıkan Haberleri (5 Ekim - 11 Ekim) Wasteland 3'ün 1.1.2 Yaması Yükleme Sürelerini Azaltıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız