Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VF Şampiyonluk Ligi 2019 Yaz Mevsimi Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu!

 
     VF Şampiyonluk Ligi 2019 Yaz Mevsimi Yarı Final eşleşmeleri belli oldu. Geçtiğimiz hafta sonu oynanan çeyrek final karşılaşmalarının ardından; Doğuş Üni. Aurora ve Galatasaray Espor, yarı finale yükseldi. 
 
     Riot Games Espor Sahnesi'nde gerçekleşen çeyrek final karşılaşmalarının ilk gününde Doğuş Üni Aurora ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. 5 maçlık seri formatında gerçekleşen karşılaşma 3-2, Doğuş Üni. Aurora galibiyetiyle sonuçlandı ve Aurora yarı finale yükselen ilk takım oldu. Çeyrek finalin ikinci gününde; 1907 Fenerbahçe Espor ve Galatasaray Espor derbisi oynandı. Karşılaşmanın sonucunda Galatasaray Espor, 3-1 galip gelen taraf oldu ve böylelikle GS yarı finale yükseldi.
 
     Galatasaray Espor, 2019 Kış Mevsimi Yarı Finali’nde 1907 Fenerbahçe Espor karşı karşıya gelmiş ve kazanan taraf 3-0 ile Fenerbahçe olmuştu. Yaz mevsimine geçildiğinde ise çeyrek finalde Fenerbahçe karşısında galibiyet elde eden Galatasaray Espor, rövanşı almış oldu.
 
     24 ve 25 Ağustos tarihlerinde oynanacak yarı final eşleşmeleri belirlendi. Yarı finalde; Royal Youth - Doğuş Üni. Aurora ve Bahçeşehir SuperMassive - Galatasaray Espor mücadele edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Tencent Bilim Kurgu TPS Oyunu SYNCED: Off-Planet'ı Duyurdu Spacebase Startopia PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

Lord Melkor

19.8.2019 17:04:46

0
Fırsat bukdukça çeyrek finalleri izledim. Çok zevkliydi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız