Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VF Şampiyonluk Ligi 2019 Yaz Mevsimi 9. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı

 
       VF Şampiyonluk Ligi 2019 Yaz Mevsimi 9. hafta 1. gün karşılaşmaları tamamlandı. Karşılaşmalar sonucunda; Royal Youth, VF Şampiyonluk Ligi 2019 Yaz Mevsimi grup aşamasını birinci olarak tamamlamayı garantiledi. İkinci sırada bulunan Galatasaray Espor, Bahçeşehir SuperMassive karşısında mağlup oldu. Böylelikle Bahçeşehir SuperMassive ligin bitimine bir gün kala üçüncü sıraya yerleşti. Bahçeşehir SuperMassive ile aynı mağlubiyet sayısına sahip Doğuş Üni. Aurora, dördüncü sırada yer alırken ligin güçlü takımlarından 1907 Fenerbahçe Espor, beşinci sıraya düştü. Bugün oynanacak VF Şampiyonluk Ligi 2019 Yaz Mevsimi lig aşamasının son karşılaşmalarının ardından 2019 Yaz Mevsimi Finalleri eşleşmeleri belirlenecek.   
 
Puan Durumu 
 
 
 
03.08.2019 - Cumartesi
 
İstanbul Wildcats 1-0 Bursaspor Esports
Dark Passage 0-1 Beşiktaş Esports
1907 Fenerbahçe Espor 0-1 Doğuş Üni. Aurora
Galakticos 0-1 Royal Youth
Galatasaray Espor 0-1 Bahçeşehir SuperMassive 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Infliction'ın 'Gerçekten' Korkutucu Yeni Bir Videosu Yayınlandı Dragon Ball FighterZ DLC Karakteri Janemba 8 Ağustos'ta Dövüşe Katılıyor, Gogeta (SSGSS) Çok Yakında

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız