Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Champions Berlin 2021 Turnuvasının Şampiyonu Acend Oldu!

 
 
     Gambit Esports ve Acend arasında gerçekleşen final karşılaşmasında kazanan taraf 3-2’lik skor ile Acend ekibi oldu. VCT boyunca güçlü bir performans gösteren Mehmet Yağız “cNed” İpek, bu başarı ile Türkiye’ye büyük gurur yaşattı.
 
     Mart ayından beri oynadığı Acend takımında çeşitli başarılara imza atan cNed, ilk VALORANT Dünya Şampiyonu unvanını alarak herkesin gözünde yeteneğini tescilledi. Milli bir gurur yaşatan genç oyuncu, küresel etkinliklerde Türkiye’nin de olduğunu tüm dünyaya gösterdi.
 
     Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa ve Asya'dan on altı takım etkinliğe katılmaya hak kazandı ve ilk VALORANT Dünya Şampiyonu unvanı için yarıştı. Seksenden fazla oyuncu, son iki hafta boyunca grup ve eleme aşamalarında rekabet etmek için Berlin'e indi. 1 milyon dolarlık ödül havuzuna ek olarak turnuvaya katılma hakkı kazanan 16 takım, VALORANT Champions için özel olarak çıkan paket satışlarından elde edilen net gelirin yarısını da aldı. 7,5 milyon doları geçen bu miktar ile, turnuvaya katılmaya hak kazanan her takım yaklaşık olarak 500.000 doların da sahibi oldu.
 
     Champions, geçtiğimiz Ocak ayında başlayan VALORANT Champions Tour'un son etkinliğiydi. Sezon boyunca 10.000'den fazla takım, bölgesel Challenger etkinlikleri ve uluslararası Masters etkinlikleri boyunca final etkinliğine katılmaya çalıştı. VALORANT Champions Tour'un bir sonraki sezonu Şubat ayında başlayacak ve uluslararası yarışmaların geri dönüşünü, sezon dışı dönemde yeni bir turnuva serisini ve dünyanın dört bir yanından en iyi kadın takımlarını sergileyecek yeni bir küresel Game Changers etkinliğini içerecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Google Play Games Uygulaması 2022'de Windows'a Geliyor Virginie Haas, Ubisoft'tan Ayrılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız