Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi'nde 3. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

 
     
     VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi'nde 3. hafta 1. gün karşılaşmaları oynandı! Thunderbolts ve İstanbul Wildcats galibiyet elde eden takımlar oldu.
 
     3. hafta 1. gün karşılaşması Fire Flux Esports ile Thunderbolts arasında Icebox, Ascent ve Pearl haritalarında gerçekleşti. Icebox; 11-13 Thunderbolts, Ascent; 13-9 Fire Flux Esports, Pearl ise 11-13 Thunderbolts galibiyetiyle sonuçlandı.  
 
     Günün 2. karşılaşması İstanbul Wildcats ile Galatasaray Espor arasında Haven ve Ascent haritalarında gerçekleşti. Haven; 13-9, Ascent; 13-10, İstanbul Wildcats galibiyetiyle sonuçlandı.  
 
   VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi'nde karşılaşmalar 3 maçlık seri formatında oynanıyor. Lig aşaması tamamlandığında sıralamadaki en iyi 6 takım Playoff aşamasına yükselirken 4 takım doğrudan elenecek.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Forza Motorsport için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Yeni PlayStation 5 Hangi Özelliklere Sahip? 16GB RAM Standart Haline mi Geliyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız