Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uplay+'ta Anno 1800 Bulunmuyor

 
Ubisoft'un, Microsoft'un Game Pass servisine benzeyen abonelik servisi Uplay + sorunlarla birlikte dün erişime açılmıştı. Dün yaptığımız haberde de belirttiğimiz gibi resmi Ubisoft sitesinin içerisindeki Uplay + bağlantılarının çalışmaması abonelere ilk 1 ay ücretsiz abonelik verileceği söylenmesine rağmen ücret alınması gibi sorunlarla karşılaşmıştı Uplay + aboneleri. Bu sorunlardan sonra Ubisoft, kısa süre içerisinde sorunu düzelteceklerini açıklamıştı ve öyle de oldu sorunların çoğunu çözdüler.
 
Ancak çözülen sorunların üstüne bugün yeni bir sorun daha eklendi. Bildiğiniz gibi Uplay + servisine belirli bir ücret veriyorsunuz ve Ubisoft'un belirlediği oyunları, oyun kaldırılana kadar ya da aboneliğiniz bitene kadar oynayabiliyorsunuz. Oyun severlerin bu servise bu ay için abone olmalarını sağlayan en büyük sebeplerinden biri ise Anno 1800 oyunuydu. Fakat servise abone olan oyuncular Anno 1800'ün sayfasına ulaşmaya çalıştıklarında oyunun bir sayfası olmadığını fark ettiler. Ubisoft ise, teknik bir sorun sebebiyle şu anda erişime açamıyoruz ancak en kısa sürede erişime açılacak, verebildiğimiz en yakın zamanda oyunun ne zaman erişime açılacağına dair bir tarih açıklayacağız dedi.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Anno Anno 1800 şehir kurma gerçek zamanlı strateji oyunu Ubisoft
Tomb Raider'ın Devam Filmi 19 Mart 2021'de Vizyona Girecek Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.9.2019 09:40:40

0
Steam'den çekilmesi kötü oldu. Hali hazırda iyi bir platform.

tropeus77

4.9.2019 22:04:14

+1
bir ay ücretsiz abone olup sonra iptal edebilirmiyiz? 1 ay yeterli olur anno yu sömürmek için.:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anno 1800
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız