Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted Waters Online:Osmanlı İmparatorluğu Mu?

Mekan tasarımları oldukça başarılı gibi.

     Uncharted Waters Online 2005 yılından beri Japonya'da, 2010 yılından beri de bütün Avrupa'da zevkle oynanan değişik bir MMORPG oyunu.
 
     Yapılan son güncellemelerde de oyun, dünyasına sonunda Osmanlı İmparatorluğu'nu da kattı. Bu güncelleme sayesinde de oyunda bir çok değişiklik olacak. Bunun en başında ise Osmanlı İmparatorluğu'nun Batı Avrupa Devletlerine büyük bir tehlike, özellikle de İspanya, Portekiz, İngiltere ve Fransa'nın büyük bir tehdit altında olacağını belirtti.
 
     Batı Devletleri'nin ise iki şansı olacak, ya kendi alanınızda kalacaksınız ya da Osmanlı ordusuyla savaşacaksınız. Karar sizin...

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG F2P Uncharted Waters Online KOEI
Crytek'in Yeni Oyunundan Hikaye Videosu Uncharted Waters: Yeni Güç Osmanlılar!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

galyernus

13.9.2011 04:20:26

0
Arkadaşlar bu oyunda osmanlı olmaması benim için büyük eksikti. Sırf bu yüzden oyuna ısınamamıştım. Voyage Century Online'da oynamak büyük keyifti. Menace of Ottoman update'i ilaç gibi geldi bu yoklukta. Yanlız adamlar amma tırsmış. Osmanlı tehdidi diye update ismi mi olurmuş. http://uwo.gpotato.com/uwo/expansion/ottoman.asp

galyernus

13.9.2011 04:16:27

0
Uncharted Waters: Yeni Güç Osmanlılar! 1- Yeni Güç, Osmanlı İmparatorluğu: Daha önce İspanya, Portekiz, İngiltere, Fransa, Hollanda, Venedik'in olduğu 6 devlet vardı, Osmanlı İmparatorluğu'nun hikayesi dahil edilerek devletler 7'ye çıkıyor. Osmanlılar şu anda oyunda en iyi orduya sahip ve bütün devletlere çok büyük bir tehdit oluşturuyor. Ancak onların yanında olma şansınız da var, ki bu biraz zahmetli ve riskli bir iş. Eğer Osmanlılar'a katılmak isterseniz Batı Devletleri ile yaptığınız sözleşmeyi ihlal etmeli ve tamamen taraf değiştirmelisiniz. Karar tamamen size ait. Yeni Gemi: Osmanlı Ordusunun çok güçlü bir deniz gücü olduğunu da unutmayalım, Osmanlı yeni gemisi "Turkish Galley" ile geliyor. Bu geminin kontrolü siğer gemilere göre çok daha kolay olacak. Yeni Kültür: Osmanlı Türkleri tarafından el altında olan yerlerde, yeni kültürler, iklim ve daha önce hiç bir yerde görmediğiniz Türk kıyafetleri olacak. 2- Devlet Değiştirme: Osmanlının gelmesi ile devletinizi değiştirebiliyorsunuz, bunu yapmak için ise İstanbul'da İbrahim ile görüşmeniz gerekiyor. Tabii bunu yapabilmek için bazı şeyleri tamamlamış olmanız gerekiyor; * Osmanlı Türkleri ile aranızın en az "Affection" olmalı. * Central America & Panama ve Suez Canal Pasajlarına girişi izniniz olmalı. * Adventure, Trade ve Battle & Fame belirli bir seviyenin üstünde olmalı. * Nobility belirli bir seviyede olmalı. Avantajları: * Disguise seviyeniz düşük olsa bile İslam şehirlerine rahatça girebiliyorsunuz. * Osmanlı'nın desteğini alabiliyorsunuz. (Red Covenant) Bu sayede Barbar Korsan Hyreddin'den yardım alabiliyorsunuz. * Red Covenant, PVP de ve Epic Sea Feud ya da Battle Campaign'lerde kullanılamayacak. Dezavantajları: * Sözleşmeyi ihlal edenler yüksek miktarda para ödemek zorunda. * Adventure, Trade ve Battle & Fame seviyeleri düşecek. * Önceki ittifakındaki bütün devlere düşman olunacak. 3- Özel Tarla: Terkedilmiş bir adayı kendiniz için ayırıp, tarlaya çevirebilir ve orada istediğinizi yetiştirebilirsiniz. "bolumsonucanavari.com'dan alıntıdır."

aygun61

29.7.2011 18:25:50

0
Yani biz Osmanlı olup Batı'yla savaşamayacakmıyız?

synan_synan

28.7.2011 04:33:47

0
avrupa kızmasın bu işe :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted Waters Online
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız