Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted Setinden Yeni Bir Video Yayınlandı

Oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan Uncharted'ın bildiğiniz gibi filmi bir süredir yapım aşamasında. Daha doğrusu uzun bir süredir yapım aşamasında olmaya çalışıyordu ve en sonunda geçtiğimiz Temmuz ayında filmin çekimleri başladı.
 
Geçtiğimiz saatlerde Berlin'deki setten yeni bir video paylaşıldı. Videoda Tom Holland'ı yani Nathan Drake'i barmenlik yaparken görüyoruz. Gizlice yapılan bir çekim olduğu biraz uzaktan çekilmiş, ancak yine de Tom Holland olduğu anlaşılıyor.
 
Umuyoruz yakında filme dair ilk resmi görseller paylaşılır ve tam olarak nasıl olduğunu görebiliriz. Bahsi geçen kısa videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Uncharted filminin, Nathan Drake'in gençlik yıllarını anlatacağını belirtelim. Filmin vizyon tarihi 16 Temmuz 2021. Filmin başrolllerinde Tom Holand, Mark Wahlberg ve Antonio Banderas bulunuyor. Filmin yönetmenliğini ise Ruben Fleischer yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Uncharted Film Uncharted Filmi Oyuncular Vizyon tarihi Tom Holland Sony Naughty Dog
Ms. Marvel Dizisinin Yönetmenleri Belli Oldu Haftalık Dizi ve Film Önerisi 25: Raised by Wolves - The Endless
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sh4dy_081991

20.9.2020 01:23:07

0
Wahlberg, Tom Holland falan bayagi tutulan oyuncular yani sirf onlardan oturu oyunu bilmeyen kisilerin bile iligisini ceker bu film o yuzden karakterler benzemese de populer oyunculari koyuyorlar. Bide bu tarz aksiyon macera filmine gidiyor bu adamlar. Zaten oyun filmlerinin genelde oyunla ne kadar baglantisi oluyor o da tartisilir.

BSC Misafiri

19.9.2020 17:00:04

0
Sorun yok gençliğini konu alıyor zaten ama diğer karakterler ne kadar benziyor tartışılır.
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Umalımda drake in gençliği olsun bu. Yoksa şu karakterin alakası yok eğer hikaye gençliğini anlatmaz ise sinemaya gitmenin bi manası yok.Drake rolünü hakeden ve benzeyen daha iyi aktörler var.Sully de pek benzememiş bu oyun filmi en azından oyuna göre karakterleri şekillendirselerdi biraz.

BSC Misafiri

19.9.2020 14:22:29

+1
Umalımda drake in gençliği olsun bu. Yoksa şu karakterin alakası yok eğer hikaye gençliğini anlatmaz ise sinemaya gitmenin bi manası yok.Drake rolünü hakeden ve benzeyen daha iyi aktörler var.Sully de pek benzememiş bu oyun filmi en azından oyuna göre karakterleri şekillendirselerdi biraz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted Film
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız