Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted: Golden Abyss'nin Çıkış Videosu


     Naughty Dog'un bu nesile damgasını vuran serisi Uncharted, yeni oyunu ile Sony'nin yeni nesil el konsolu olan PS Vita'da boy gösteriyor. Bu sefer Bend stüdyosunun yapım koltuğuna oturduğu Uncharted: Golden Abyss'nin çıkış videosu ise bugün yayınlandı.
 
     Konsolun çıkış oyunlarından biri olan Uncharted Golden Abyss, 22 Şubat ile birlikte raflardaki yerini alacak. Oyunun çıkış videosunda ise hikayeden mekanlara, ara sahnelerden aksiyon anlarına kadar bir çok detaya yer verilmiş. Grafikler daha önce yayınlanan videolarda olduğu gibi gene göz kamaştırıyor. Oyunun çıkış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PSP 2 Sony uncharted NGP Sony Bend Vita PSP 2 Sony uncharted NGP Sony Bend Vita
PS Vita için Chronovolt Duyuruldu Battlefield 3'e Fus Ro Dah Etkisi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SOLID SNAKE

14.2.2012 22:06:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: avatar78 @ghostliving, Suçu Sony'e atalım, Bend'in buradaki başarısı çok iyi. Naughty Dog dolu iken Bend'in bu projeyi üstlenip de bu kadar ağır bir işin altından kalkması büyük başarı çünkü. (Daha önceki Bend oyunlarına bak, bu kadar kalite yok)
Bende Suçu SONY e atıyorum zaten, Sırf Uncharted'ın ismini kullanıyor şuanda.

avatar78

14.2.2012 21:43:49

0
@ghostliving, Suçu Sony'e atalım, Bend'in buradaki başarısı çok iyi. Naughty Dog dolu iken Bend'in bu projeyi üstlenip de bu kadar ağır bir işin altından kalkması büyük başarı çünkü. (Daha önceki Bend oyunlarına bak, bu kadar kalite yok)

SOLID SNAKE

14.2.2012 02:53:06

0
Uncharted'ıde amacından saptırdılar, Naughty Dog'un eski oyunlarınada böyle olduğu vakit, Yani Crash'i yaptıklarından sonra başka stüdyoların crash'i etmeleri gibi. "1999'a kadar ürettiği dört oyunla, daha sonra farklı firmalar tarafından geliştirilen Crash Bandicoot serisinin yaratıcısı oldu" vikipedi : naughty dog Uncharted Golden Abyss'ide Başka bir stüdyo ediyor. O karakterler Kim ?.Senaryo nedir ne olacak ?. Ve Bu oyun Esas PS3'e çıkacak bir Uncharted 4'ü etkilemeyeceklerini hiç Düşünmeden ediliyor. GERÇEKTEN YAZIK !. Uncharted Racing filan da yaptırırlar başka stüdyolara... (Ne demek istediğmi bilen bilir.)

popkolik25

14.2.2012 00:31:23

0
Bu Uncharted oyununuda Türkçe görebilmeyi çok isterdim.....

BSC Misafiri

13.2.2012 19:01:23

0
multi olacakmı

aygun61

13.2.2012 19:01:20

-4
Bu kadar saçma bir reklam anlayışı daha olamaz. Bu videoyu neden böyle PSVİTA'nın içinde gösteriyorlar anlayabilmiş değilim. Şimdi ben bu videoyu böyle izleyince koşup konsolu mu alalacağım. Bence alacak olanda vazgeçer.

Leo_Messi_10

13.2.2012 18:59:18

0
süperrrr
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted: Golden Abyss
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız