Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted 4'ün Multiplayer Betası Bir Gün Erkene Alındı


      PlayStation 4 kullanıcılarının iple çektiği Uncharted: A Thief's End için bildiğiniz gibi bir multiplayer beta düzenlenecek. İlk olarak 4 Aralık'ta başlayacağı söylenen bu beta, birazcık erkene alındı.
 
      Yapılan yeni açıklamayla birlikte oyunun multiplayer betasının 3 Aralık'ta yani yarın başlayacağını duyurdu. Betanın bitiş tarihi ise hala 13 Aralık. Kapalı beta Türkiye saatiyle 19.00'da başlayacak. Betaya katılmanın tek yolunun Uncharted: The Nathan Drake Collection sahibi olmak olduğunu hatırlatalım. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twitter.com naughty dog uncharted playstation playstation 4 nathan drake sony
Arcade Türünün En Başarılı Örneklerinden Shadow Complex PC'ye mi Geliyor? Final Fantasy XV, Baştan Sona Oynanabilir Halde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hagiosmann

2.12.2015 19:02:47

0
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Uncharted_4un_Multiplayer_Betasi_Sene_Sonunda_Duzenlenecek-80887.htm Belirtilenlere göre Uncharted 4'ün multiplayer betası 4 Aralık ile 13 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Betaya PlayStation Plus üyeleri ve Uncharted: The Nathan Drake Collection sahipleri katılabilecekler. NE DİYİM SİZE...

Megathrone26

2.12.2015 18:33:11

0
şu an indirilebiliyor mu peki?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız