Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted 3 , Yapım Aşamasının İlk Evrelerinde Mi?

Esprileriyle oyunseverleri kırıp geçiren Nathan Drake'in yeni maceralarını şimdiden merakla bekliyoruz.
2009 yılının büyük yankı uyandıran oyunu Uncharted 2'nin piyasaya sürülmesinin üzerinden  kısa bir süre geçmişken Uncharted 3'ün yapım aşamasının ilk evrelerinde olduğuna dair söylentiler ortaya çıktı.

Söylentilerin kaynağı olarak ise Resmi Playstation Dergisi'nin son sayısındaki (Aralık 2009 - İngiltere versiyonu) "The Big 10" kısmında dergi çalışanları ile Naughty Dog çalışanı Justin Ricmond arasında geçen şu diyalog gösteriliyor.

* -R.P.D.: Uncharted 2'yi nasıl alt edersiniz? / Uncharted 2'den daha iyisi nasıl yaparsınız?

   -Justin Ricmond: Haha!Alt etmekten fazlası.Ofis'teki çalışanlar çoktan oyunun motorunu optimize etmenin ve ekrana daha fazla nesne sığdırmanın yollarını aramaya başladılar. *

Şuan hakkında konuşmak için çok erken olan Uncharted 3 ile ilgili ilk bilgilerin önümüzdeki yılın sonlarına doğru gün yüzüne çıkmasını ümit ediyoruz.

( Dünyanın en yetenekli teknoloji üretim gruplarından biri olarak gösterilen ICE Team'in Uncharted Engine 1 ve 2'yi geliştiren ekip olduğunu ve Uncharted 1 ve 2'yi (oyun anlamında) geliştiren ekipten ayrı  olarak Naughty Dog firması içinde çalıştığını hatırlatalım)

kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak uncharted sony naughty dog ice team uncharted 3
Famitsu'nun Yeni İnceleme Notları Heavy Rain Daha Çok PS3 Sattıracak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 2 : Among Thieves
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız