Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted 2 = % 40 Bulmaca - % 60 Aksiyon

Aksiyon oranındaki değişmeyi oyuncular fark eder mi, etse de bundan rahatsız olan çıkar mı bilinmez. Zira aksiyon Drake'e yakışıyor.
     Devam oyunu Uncharted 2 : Among of Thieves'in yapımcısı Naughty Dog ekibinden Arne Myer yaptığı açıklamada; oyunun % 60 oranınında aksiyon, % 40 oranında bulmaca karışımından meydana geldiğini dile getirdi;
 
"Umarız oyuncular biraz daha fazla aksiyon sunmuş olduğumuzu farketmezler. Drake'in yaptığı her harekette biraz daha fazla aksiyon, biraz daha fazla tansiyon mevcut."
 
     Naughty Dog, ilk oyuna oranla çok daha kapsamlı ve geniş ölçekli bir oyun sunmak üzerine büyük uğraşıverdiği devam oyunundan yeni bir demoyu devam eden GamesCom'da kapalı kapılar ardında basın ile paylaştı.
 
     Nathan Drake'in Tibetli rehber yardımı ile karlı  bir dağda, gizli bir mağarayı aradığı bölümü içeren demoda, Nathan Drake'in ayak izlerinin karda belirmesinden, karın etkisi ve bastığı yere göre pantolonun ıslanması gibi detaylar göze çarpmış. Demo, Nathan Drake'in mağarayı bulması ve bir kaç bulmacayı çözmesi ile devam etmiş.
 
     Oyunun demosunun yayınlandığı sırada açıklamasına devam eden Myer; "Oyunda yer alan bulmacaların oyunun hikayesi ile uyum sağlaması için büyük çaba harcadık."  dedi.
 
     Son olarak oyunda neden co-op yer almadığı sorularına ilişkin Myer; oyuna co-op modu koyarak 2. bir oyuncuyu oyuna dahil edebileceklerini ancak oyunun hikayesinin Nathan Drake ve O'nun kişiliği üzerine yoğunlaştığı için oyunun atmosferine zarar verebileceğinden ötürü bunu yapmadıklarını sözlerine ekledi.
 
Kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Uncharted 2: Among Thieves detaylar aksiyon bulmaca naughty dog ps3
Arkham Asylum, Yeni Video Yayınlandı LBP Portable GamesCom 2009 Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 2 : Among Thieves
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız