Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ücretsiz Tekken Oyunu PC ve Mobil İçin Çıktı

 
   Namco Bandai, PC, iOS ve Android için ücretsiz olarak Tekken Card Tournament'ı yayınladı. Sıra tabanlı bir dövüş sistemine sahip olan Tekken Card Tournament mantık olarak taş, kağıt, makas sistemini benimsiyor ve seçtiğiniz harekete göre maçı kazanmanızı sağlıyor. Oyunda kullanılan ara yüz, aşina olduğumuz Tekken arenasını bizlere sunuyor.
 
   Oyunun en güzel tarafı platformlar arası mücadeleye açık olması. Yani PC, iOS ve Android oyuncuları bu mücadeleyi ortak bir arenada gerçekleştirebilecek. Tekken Card Tournament'da yer alan uluslararası  sıralama sistemi de liderliğe oynamak isteyen oyuncular için güzel bir özellik olarak yer ediyor. PC oyuncuları tarayıcı üzerinden oyunu şu adresten deneyim edebilirler.
 
   Tüm bunların dışında Namco Bndai oyun ile etkileşime geçebilen 191 fiziksel kart satışa sunacak. Her kart tarandığında oyununuza yeni karakter ve size yeni güçler kazandırabiliyor. Benzetmek gerekirse Nintendo'nun AR kartları ile Nintendo 3DS'de denediği sistemin aynısı. Tanıtım videosu aşağıda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameInformer tekken tekken tag tournament tekken card tournament ios android pc free to play ücretsiz ücretsiz dövüş oyunu
Forsaken World'un Türkçe Kapalı Betası Başlıyor! Ouya'nın İlk İncelemeleri Gelmeye Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.4.2013 20:26:55

0
Ulan millet Injustice Tekken Mortal WWE Fight Night kapışsın dursun.PC'ye tarayıcı kart dövüş oyunları yapsınlar adalet mi lan bu.

BSC Misafiri

5.4.2013 16:06:24

0
Tekkwn X Street Fighter galiba yeni nesile sarkdi.

arkham92

5.4.2013 15:12:29

0
Oyunu deneyip oynadım ben. Çok sıkıcı ve kötü bir oyun olmuş. Dövüş oyununu dövüş oyunu yapan akıcı ve combo olması ama bunda alkası bile yok. 3 seçenek var basıyorsun o da onu yapıyor kalıyor öyle falan sanki Yugioh fln kart oyunu oynuyoruz seç bas bekle vs.. boşuna indirmeyin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken Card Tournament
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız