Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ücretsiz RTS Warzone 2100 Steam'de Yayınlandı

 
Geliştiriciliğini Pumpkin Studios'un üstlendiği gerçek zamanlı strateji oyunu Warzone 2100 Steam'de yayınlandı.

Oyun ilk olarak 1999 yılında PlayStation 1 ve PC için piyasaya sunuldu ve 2004'ten itibaren ücretsiz ve açık kaynak kodlu hale getirildi. Steam'de de geçtiğimiz ay sonları itibarıyla ücretsiz olarak yayınlandı.
 
Warzone 2100 diğer gerçek zamanlı strateji oyunlarına kıyasla büyük çaplı topçu silahları, radar ve karşı topçu ateşi teknolojilerine odaklanıyor ve oyun ilerledikçe daha sık oyun içi sinematikler, devasa bir araştırma ağacı ve araç tasarım sistemi sunuyor.
 
Senaryosunda, 21. yüzyılın sonlarında yeni NASDA stratejik savunma sisteminde kaynaklanan büyük bir arızadan dolayı dünya medeniyetleri nükleer saldırılar tarafından yok ediliyor. Hayatta kalmaya çalışanların çoğu küçük gruplar oluşturuyor. Siz ise daha organize ve savaş teknolojilerini kullanarak medeniyeti yeniden kurmaya çalışan Proje adındaki bir grubun üyesisiniz. 
 
 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Warzone 2100 Pumpkin Studios gerçek zamanlı strateji ücretsiz Steam
Bill Gates Microsoft Yönetiminden Ayrıldı State of Decay 2: Juggernaut Edition Çıkış Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warzone 2100
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız