Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Üç Haftada All Points Bulletin Karakterine Dönüştü

 
     All Points Bulletin'in yapımcısı Realtime Worlds, oyunun karakter yaratma motorundan esinlenerek farklı bir reklam kampanyası başlatmıştı. Human Avatar ismindeki kampanya sayesinde oyuncular, sunulan gerçek insanlar arasından birini seçerek onu istedikleri gibi kişiselleştirdiler. Oyuncular eğlenerek oy verirken, yapımcılar da reklam ile istediklerine ulaşmış oldu.
 
     Üç hafta süren değişim süreci geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Toplamda altı aşama olan değişim süreci karakter seçme, saç modeli, piercing, dövme, kıyafet ve dönüşüm evrelerinden oluşuyordu. Her evrede tüm oyunculara genel olarak seçenekler sunuldu. Oyuncuların verdikleri oylara göre o evredeki en popüler seçim gerçek karaktere uygulandı. Son evrenin de tamamlanması ile seçilen kişi, bir All Points Bulletin karakterine dönüşmüş oldu. Bu değişimin eğlenceli videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.






Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Real Time Worlds Webzen All Points Bulletin SPB Online PC Xbox 360 Human Avatar
Portal 2, GamesCom'da Olacak Beklenen PSP2, Playstation Tablet mi Olacak?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
All Points Bulletin: Reloaded
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız