Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un üç farklı Assassin's Creed oyunu üzerinde çalıştığı bildirildi

 
 
Far Cry, Assassin’s Creed, Prince of Persia ve daha fazlasıyla tanınan Ubisoft, geçtiğimiz süreçte ileriye dönük planlarını açıklamıştı. Bu kapsamda 2023-2024 yılları arasında 11 oyun yayınlayacaklarını bildirdi. Bu oyunlar arasında birçok Assassin's Creed oyunu ve diğer bağımsız projeler yer alıyor. Şimdi ise Ubisoft'un bunlar dışında üç farklı Assassin's Creed oyunu üzerinde çalıştıkları belirtildi.
 
Ubisoft, Assassin's Creed serisini sonuna kadar kullanmak istiyor
 
 
 
Doğru sızıntı haberleriyle tanınan Insider Gaming'ten Tom Henderson, Ubisoft'un üç Assassin's Creed oyunu üzerinde çalıştığını iddia ediyor. Önceki oyunlar çoğunlukla serinin ana oyunları gibi olsa da bu yeni üç proje seriye farklı bir boyut getirecek yani oyunlar farklı türe sahip olacak.
 
Üç proje arasında yer alan Project Raid adlı ilk Assassin's Creed oyunu önceki suikastçı karakterlerin yer alacağı oynaması ücretsiz 4 oyunculu bir PvE deneyimini bizlere sunacak. Diğer oyun Project Nebula, üç farklı bölgeye sahip olarak karşımıza çıkacak. Üç farklı bölge arasında Hindistan, Aztek İmparatorluğu ve Akdeniz yer alacak. 
 
Son Assassin's Creed oyunu Project Echoes ise Ubisoft Scalar adlı bir tür bulut teknolojisini kullanan çok oyunculu bir yapım olarak bizlere aktarılacak. Her bir oyun Ubisoft'un farklı stüdyoları tarafından geliştiriliyor.
 
Birçok Assassin's Creed oyunu geliştiren Ubisoft hakkında siz neler düşünüyorsunuz?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Mart ayının ilk haftası çıkış yapacak PC oyunları: 1-7 Mart 2023 The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

JaReD22

1.3.2023 07:52:39

0
Aynı oyun mu ? Bunu ciddi ciddi yazdınız mı Gta 4 ile Gta 5 Rdr 1 ile Rdr 2 arasındaki farkı görmemek imkansız Remaster konularında haklısınız orda oyuncuları sağma politikası var

BSC Misafiri

28.2.2023 19:42:14

0
Rockstar aynı oyunları yapınca suç olmuyor ama...

7ender

28.2.2023 02:54:57

0
Assassin's Creed candır. Gelsin.

BSC Misafiri

27.2.2023 20:04:57

0
Zaten daha önceden belirtilmişti bu durum. AC: Mirage dışında; tamamen RPG ve büyü odaklı iki farklı AC oyunu da geliştiriliyor.

BSC Misafiri

27.2.2023 18:54:34

0
3,7,10 yetmez 50 tane AC yapın emi. Hepside birbirinin aynısı kaplamaları değiştirip değiştirip satın yeni oyun diye. Nasılsa alan alıyor.

BSC Misafiri

27.2.2023 18:21:10

0
Assassin's creed mirage var, netflix için gelecek olan var , üstüne mobil var onun da üstüne servis oyunu olacak olan ana oyunu al diğer senaryolar artık üzerine güncelleme ile gelecek dedikleri var 3 bu haberdekiler 4 tane de eskiden duyurulanlar bu adamlar 7 tane ac oyunu yapıyor demek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız