Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un Massive Entertainment Stüdyo Başkanı Şirketten Ayrılıyor

 
 
Ubisoft'un yan kuruluşu Massive Entertainment'ın genel müdürü David Polfeldt şirketten ayrılıyor. Polfeldt daha önce uzun bir ara vermeyi planladığını belirtmişti. Ancak şimdi tamamen ekibi bırakıyor.
 
Polfeldt, geliştirilmekte olan Avatar'ın yanı sıra The Division ve Ubisoft'un yeni Star Wars oyununa liderlik ediyordu. Massive'de 17 yıl çalıştı ve bunların 12'sinde genel müdür olarak görev yaptı. 
 
Polfeldt ayrılık hakkında şu açıklamaları yaptı: "Felsefemin ve becerilerimin belirli büyüklükteki bir topluluk için iyi şekilde işlediğini düşünüyorum. Ancak stüdyonun geldiği bu noktada doğru yöneticinin ben olduğunu düşünmüyorum. Bu düşüncemin arkasındayım."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Xbox, Steam Deck için Doğrulanmış ve Oynanabilir Oyunların Listesini Açıkladı VALORANT MASTERS 1.Aşaması Reykjavik'e Geri Dönüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.3.2022 16:36:50

0
Ubizort’un kazıklanmaya doyamayan gönüllü üyeleri yorumlara doluşmuş. Güzel.

BSC Misafiri

14.3.2022 10:02:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri UbiZort lütfen mobil oyun sektörüne geç tam senin kalinrene göre bir sektör Assasins Creed, Far Cry Bubble tarzı oyunlar çıkarıp hevesini al. Lütfen AA oyun yapmaya uğraşma çünkü olmuyor,olmayacak.
Cevap yazasım geldi ama yorumu okudukça canım sıkıldı. Bir insan bu kadar mı Türkçe kullanamaz, bu kadar mı oyun dünyasından uzak olur ama yine de yorum yapar? Oluyor demek ki... Çocuk daha adamların "AAA" oyun yaptığını bilmiyor, zaten AAA'nın ne olduğunu bile bilmiyor ama gelip buradan haberden alakasız ağlıyor. Bu nesil, bu zihniyet asla değişmeyecek sanırım. Nasıl bir cahil cesaretidir bu? Yazık.

BSC Misafiri

13.3.2022 16:35:26

0
UbiZort lütfen mobil oyun sektörüne geç tam senin kalinrene göre bir sektör Assasins Creed, Far Cry Bubble tarzı oyunlar çıkarıp hevesini al. Lütfen AA oyun yapmaya uğraşma çünkü olmuyor,olmayacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız