Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un Battle Royale Oyunu Hyper Scape, 28 Nisan'da Hizmetine Son Veriyor

 
 
Ubisoft, 28 Nisan'da oynaması ücretsiz, hızlı tempolu birinci şahıs nişancı battle royale oyunu Hyper Scape'in hizmetini sonlandıracağını duyurdu. Hyper Scape ilk olarak açık beta sürecinin ardından 11 Ağustos 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürüldü.
 
Oyunun resmi web sitesinde yayınlanan bir mesajda şu ifadeler yer aldı: "Hyper Scape'in geliştirilmesini sona erdirmek ve 28 Nisan itibarıyla oyunu kapatmaya karar vermek, bizim için gerçekten zor bir karardı. Hızlı tempolu bir nişancı deneyimi yaratmak için yola çıktık ve yolculuğumuzda bize katılan oyuncu topluluğumuza son derece minnettarız. Bu oyundan öğrendiklerimizi gelecekteki ürünlere aktaracağız.” 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hyper Scape Ubisoft oynaması ücretsiz battle royale FPS PlayStation 4 Xbox One PC
Death Stranding Director's Cut 30 Mart'ta PC'ye Geliyor Xbox Live Gold Şubat Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lawministration

2.2.2022 07:07:54

0
Ubisofttan beklentimiz ubi+ TR

einhander

29.1.2022 11:52:26

0
boyle bır oyunlarının oldugundan bıle habersızdım

BSC Misafiri

29.1.2022 09:55:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Pubg ve fortnite dışında tutan battleroyal oyunu yok. Boşuna üretmişler. Kapatarak akıllıca bir iş yapmışlar.
Warzone varken bahsetmiş olduğun oyunların artık herhangi bir yeri kalmadı bu tür için. Bir de elbette Apex'i de unutmamak gerekiyor.

BSC Misafiri

29.1.2022 09:55:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Her zaman söylerim Ubisoft’un kalibresi konsol ve pc oyunu üretmeye yetmiyor. Ubisoft sadece mobil oyun konusunda başarılı olabilir. Gerisi sürekli başarısızlık,hüsran. Deneyin bakalım zaten daha fazla rezil olamazsınız.
Son Ac üçlemesi gayet güzeldi origins, odesey ve valhalla. Daha önceki oyunlarında da efsaneler var prince of persia warior within , assassins creed 2 gibi önemli olan burada oyundaki vizyon. Senaryo odaklı oyuna öle ya da böyle kutu açtırtayım giysi silah düşsün entegre etmeye çalışırsan zorlama olur ve oyun bozulmaya başlar . Örnek Shadow of war, Watchdogs legion gibi ama oyunun ana ögesi senaryo ise buna yönelirsen oyun başarılı olur örnek assassins creed 2

RealArek

28.1.2022 20:08:26

+6
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Pubg ve fortnite dışında tutan battleroyal oyunu yok. Boşuna üretmişler. Kapatarak akıllıca bir iş yapmışlar.
Nasıl yok Cod Warzone ve Apex Legends var.

takami59

28.1.2022 19:39:49

+4
çok bile dayandı. ubisoft hali hazırdaki oyunlarının potansiyelini kullanamıyor. br ye yatkın oyunların varken gidip saçma sapan br yapıyorsun. insanların ne istediği belli. ne topluluğu dinler ne piyasaya bakar.

BSC Misafiri

28.1.2022 16:29:43

0
Pubg ve fortnite dışında tutan battleroyal oyunu yok. Boşuna üretmişler. Kapatarak akıllıca bir iş yapmışlar.

TheNewAtilla

28.1.2022 15:09:04

+1
Breakpoint yapana kadar wildlands uzerine br inşaa etseler valla tutardı.

BSC Misafiri

28.1.2022 12:43:45

+1
Her zaman söylerim Ubisoft’un kalibresi konsol ve pc oyunu üretmeye yetmiyor. Ubisoft sadece mobil oyun konusunda başarılı olabilir. Gerisi sürekli başarısızlık,hüsran. Deneyin bakalım zaten daha fazla rezil olamazsınız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hyper Scape
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız