Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'tan Büyük Çaplı MMO Oyunu Geliyor!


    LinkedIn profillerindeki CV'leri, firmaların verdiği iş ilanlarını karıştırarak önemli haberleri önceden görmemizi sağlayan SuperAnnuation, yayınladığı yeni yazısıyla birlikte Ubisoft cephesinden yeni haberler getirdi. Belirtilenlere göre Ubisoft, büyük çaplı bir MMO projesi hazırlıyor.
 
    Ubisoft'un Massive stüdyolarında oyun geliştirme işlerinin yönetmeni olarak görev alan Sebastien Pacetti, LinkedIn CV'sinde büyük çaplı bir MMO oyununun haberini verdi. Pacetti'nin belirttiklerine göre kendisi, on milyonlarca euroluk yatırım yapılmış bir Free to Play MMO projesinin iş stratejisini düzenlemekle uğraşıyormuş.
 
    Daha önce Massive stüdyoları kaynaklı birçok MMO söylentileri duymuştuk. Fakat bu haber, MMO oyuncuları için iştah açıcı duruyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
ubisoft massive mmo f2p massive studios
GTA V Arayüzü Böyle mi Olacak? Dead Island: Riptide Reklamına Yasak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

30.5.2013 02:50:38

0
Aslında çok büyük bir dünya olursa ve çeşitliliği iyi yapabilirlerse AC'den malzeme çıkar MMO için bence.Pek anlamam, oynamam gerçi de öylesine söylüyorum yani.

xenferious

30.5.2013 00:27:44

0
umarım dengeli güzel bişey olur

Curtius

29.5.2013 23:56:43

-1
AC MMO olmasın ya ne herkes patır patır leap of faith yapcak şimdi.

mexican23

29.5.2013 23:34:48

0
ubi elindeki ip birer birer mmoya dönüştürüyor zaten ass. creedi de yapması olası, iyi olur kötü olur orasını tartışılabilir olur ama mmo olursa şaşırmam yani :)

khyrasothemis

29.5.2013 21:09:16

0
aslında uzun zaman önce ubisoft'un dağıtımını üstlendigi World in Conflict oyununun free to play bir şekilde çıksaydı asıl o zaman tadından yenmezdi, oynadığım en güzel strateji oyunlarından biriydi keşke ubisoft bir şekil de tekrar çıkarsa şu oyunu...

EnergyHill

29.5.2013 20:54:44

+1
quote:

Orijinalden alıntı: DeathLive Aslında Assassin'S Creed MMO Yapsalar Süper Olurdu
Assassin's creed mmo olsa ne kadar farklı olabilecek? aynı oyun motoru aynı mekanikler..(watch dogsta da farklı ip olsa dahi aynı mekanikler barındırıyor)

DeathLive

29.5.2013 20:31:02

-7
Aslında Assassin'S Creed MMO Yapsalar Süper Olurdu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız