Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft ve CBS TV, NCIS Dizisini Oyunlaştırıyor

Umarız NCIS video oyunuyla, CSI'dan daha başarılı bir görüntü çizer.
 
     Ubisoft ve CBS kanalı iş birliği, bir Tv dizisini daha oyun dünyasına dahil ediyor. Polisiye severlerin yakından takip ettiği CSI serisinin de yapımcısı olan CBS'in 2003 yılından beri yayında olan ve Askeri Donanma, liman ve gemilerde işlenen cinayetlerin peşine düşen federal ajanların hikayesini anlatan NCIS (Naval Ciminal Investigative Sevice), CSI gibi oyun olma yolunda.
 
     Masa üstü ve taşınabilir konsollar yanı sıra PC (Windows) platformları için geliştirilen oyunda dizideki favori karakterinizle birlikte cinayetleri araştıracak, ipuçlarından yola çıkarak bulmacaları çözecek, gizlilik unsurlarının yer aldığı bölümlerde ilerleyecek ve teröristlerle çatışmaya gireceksiniz. Oyunda yer alan 4 bölüm, dizinin yazarları tarafından kaleme alınmış.
 
     Tüm dünyada 120'den fazla ülkede gösterilen ve şu an 9. sezonunda olan popüler seri, Amerika primetime  izlenme oranlarında ortalama 20 milyon izleyiciye ulaşıyor.
 
 
 
BASIN BÜLTENİ

Bu haberin bağlantısı
URL
ncis csi ubisoft cbs tv dizi oyun
Battlefield 3 Betasında Limit Yok Yeni Unreal Oyunu Yapılmıyor

acdesign55

21.9.2011 14:48:34

0
Her pazartesi USA Network'de Monday Night RAW'dan önce veriyorlardı. Halâ veriyorlar mı bilmiyorum. Neyse yapılırsa alır, oynarız. Takip ettiğim dizilerden biri.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız