Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, ücretsiz nişancı oyunu XDefiant için yeni fragmanlar yayınladı

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft'un Los Angeles stüdyosu, oynaması ücretsiz birinci şahıs arena tabanlı nişancı aksiyon oyunu XDefiant için yeni fragmanlar yayınladı. Bu fragmanlar oyun hakkında birçok detayı bizlere sunuyor.
 
Öte yandan daha önce duyurulduğu gibi kapalı beta testi bugünden itibaren 24 Nisan TSİ 09:00'a kadar devam ediyor. Kayıtlar XDefiant resmi web sitesinde mevcut. 
 
Oynaması ücretsiz yüksek tempolu nişancı deneyimi
 
 
 
XDefiant, yüksek tempolu çatışmalara girebileceğimiz ve rekabet edebileceğimiz oynaması ücretsiz birinci şahıs çevrimiçi bir nişancı oyunu olarak karşımıza çıkmayı hedefliyor. Oyun çapraz oyun desteği ile yayınlanacak ve diğer platformlardaki arkadaşlarınızla beraber oyunu oynayabileceksiniz. 
 
Oyun içerisinde geniş silah çeşitliliği yer alacak ve bu silahlara birçok eklenti takabileceğiz. Oyunda istediğimiz silahı seçebilecek ve bu silahı özelleştirebileceğiz. Oyunun ilerleyen süreçlerinde yeni seçeneklerin kilidini de açabileceğiz.
 
XDefiant'ın PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Luna için piyasaya sürülmesi planlanıyor. 
 
Yayınlanan fragmanlar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Horizon Forbidden West DLC'si Burning Shores için çıkış fragmanı yayınlandı Korku oyunu Project Nightmares Case 36 PS ve Xbox konsollarına geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.4.2023 09:58:21

0
Kapalı betasını oynadım, COD oynanışını sevip multiplayer modları için 1.000TL oyunu satın almak istemeyenler için gerçekten keyifli olmuş. Ama şöyle bir sorun var COD oynanışını sevenlerin çoğu 1.000TL yi çıkışında basıp aldı bile. Şahsen bendede COD MW2 var ama updateler o kadar büyük ki son 3 güncellemeden beri oyuna giremiyorum, güncelleme yapmaktan gına geldi, sırf bu sebepten bile iki el atayım diye bu oyunu oynarım. Yine de bu oyunun ömrü uzun olmayacak gibi...

Grafitty-G

17.4.2023 19:39:28

0
Anlamıyorlar, anlamıyorlar. Bu tür aktif online oyunları oynayan kişiler Warzone'u bırakıp çakmasına geçmezler. Apex oynayan kişiler de bırakıp çakmasına geçmezler. Köklü oyuncular her yeni çıkan online oyunda aktif olarak oynayamazlar, köklü olmayanlar da zaten bi kazanç getirmez. Bu kadar çok online oyun varken hala yeni bir online oyun çıkarmak ölü yatırımdan başka bir şey değil ki Ubisoft sever ölü yatırımı. Max 6 ay sonra desteği kesiyoruz. Bizim için zor bir karar oldu falan filan.

BSC Misafiri

16.4.2023 11:14:27

0
Warzone ve Apex karışımı gibi. Fazla özgün bir şey beklemek hata olurdu zaten.

Ömer Hayyam12

15.4.2023 17:23:54

0
codun ücretsiz versiyonu gibi denenebilir.

İhsanblack02

15.4.2023 14:56:58

0
Grafikler fb fpsleri tadında
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız