Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft: "İyi Olmayan AC Oyunu da Ertelenir"


    Bu neslin oyun dünyasına kazandırdığı serilerden Assassin's Creed, her ne kadar 'seri üretim' tarzında çıksa da, başarılı yorumlarla karşılanıyordu. IGN'e bazı açıklamalar yapan Ubisoft'tan Laurent Detoc, serinin başarısının devamı adına konuştu. 
 
    Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Rainbow Six: Patriots'un 'yeterli' bulunmadığından dolayı iptal edilip yeniden başlandığını size aktarmıştık. Laurent Detoc, biraz da bu olay üzerinden giderek Assassin's Creed serisi adına konuştu. Detoc, "Yeterli olmayan Assassin's Creed oyunu da ertelenir." cümlesini söyledi.
 
    Yaptığı açıklamalarda Detoc, "Eğer incelemelerde %70'lik puanlar alabilecek bir Assassin's Creed oyunu ortaya konursa, o oyunu piyasaya sürmeyiz. Bu tip şeyler markaya zarar verir. Örnek vermek istemiyorum fakat böyle serileri oyuncular da iyi bilir. Her ne kadar büyük marka olursa olsun, bu tip oyunlar piyasaya sürerseniz oyuncuların fikirleri değişmeye başlar." sözlerine yer verdi.
 
    Assassin's Creed serisi her ne kadar çok fazla ara vermeden çıkmasıyla eleştirilse de, inceleme ve satışlar konusunda başarılı sonuçlar alan bir seri haline geldi. Serinin Metacritic skorlarına baktığımızda, yan platformlara çıkan oyunların haricinde 80'den düşük ortalamaya sahip oyunu göremiyoruz. Bu gerçekten önemli bir başarıdır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ubisoft Assassin's Creed IV PC PS3 Xbox 360 PS4 Xbox One Action AC4 ACIV Assassin’s Creed 4
Söylenti: Microsoft, Oyun PC'si Geliştiriyor Warcraft Filmi İçin İki Yeni Aktör
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CruWiT

23.12.2013 16:06:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: MaxKonsol O zaman son 2 oyun neden ertelenmedi diye sorasım geliyor..Ha aldık oynadık diye beğenmiş mi olduk ? Hadi Ezio nun ölüsü yeterdi alırdık.Connor hatasına bir kere düştük.Edward ı hala oynuyorum şuan birşey söylemek için erken ama sıkıysa connor la devam etseydiniz satışlarınız nasıl düşüyordu bir görseydiniz.. Ezio auditore adamım ya...26 yaşında , evliyim 1 tane çocuğum var ve ben bu herifin figürlerini alıp salona koydum ? Hayatımda ilk kez bir karakter için böyle birşey yaptım düşünün artık herif nasıl sevdirmiş kendini..
Ya spoiler diye bişey var dimi oyun hakkında bilgi iceren birşeyler söylicekseniz spoiler içine alın insanların oyun zevkini kaçırmayın biraz düşünceli olun mesajım ilgili kişilere ulaşır umarım.

hasretbitmez

22.12.2013 23:33:27

0
Bu oyun ne zaman iyi oldu ki , hep aynı tantana.

Babblebabble

21.12.2013 14:36:04

0
Son oyun oynanış ve karakterler bakımından iyiydi ama bence hikaye anlatımı bakımından zayıftı.Bu suikastçi ve tapınakçı olayı pek işlenmedi.Ya da eskisi kadar tutarlı değildi.Oynanışa odaklanılmışta tapınakçı olayları kenara itilmiş gibiydi.Önceki oyunda ikisi de bir aradaydı.Onda da karakterimiz çok ruhsuzdu.

BlackBeasT

21.12.2013 10:14:04

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Eski Türkler in Haşhaşin lerle filan nasıl bir ilgisi var İdda sahibi söylerse :) bizde aydınlanmış oluruz. Not: Bare elinizin altında İnternet duruyor Araştırında yazın yaw :D Osmanlılar Denizcilikte Başarılı derken evet Akdenizi Türk gölü haline getirmiş atalarımız ve Avrupalıların Kızıl Sakal olarak bildikleri şu Sözde (Korkunç) korsanda baya bir tanıdık aslında vsvs... meraklıları araştırsın. ama denizcilige dayir bir bilgi birikimi yoktu atalarımızın malum Orta Asya... yani bir Venedik degildi kısaca hızlı ögrenen dogaclama yapan kıvrak zekasıyla kısa zamanda ögrenmiş denizciligi atalarımız genelde türk donanması hafif hızlı ve kalabalık olmuş Kalyon türü büyük gemileri biz fazla kullanmamışız ama bazılarının idda ettigi gibi de takalarla Akdenize hakim olmamış Atalarımızda Kullanışlı Kalyon lar inşa etmiş azda olsa cok işe yarayan
Elinin altinda ki interneti kullanabilsen... Anadolu Selçuklu Devleti’nin denizcilikte kürekli ve yelkenli gemilerden oluşan filo kurduğu biliniyor. hassan sabah Haşaşileri o zamanda vardı, Selçuklu türk-islam devleti olarak tarihde geçer ki Beyliklerin denizcilik birikimi daha sonra Osmanlının deniz donanması oluşturmasında büyük katkılar sağladılar.. AC:black flag tamamem popüler kültere dayalı sadece adı Assasin Sen türkler ve haşaşiler arasında nasıl ilgisi var diye sorabiliyorsan zaten seni aydınlatmaya gerek yok... İlk mesajımda AC esin kaynağı haşaşiler olduğunu lakin 3. oyunda amerikanın özgürlüğüne kadar gitti. Sonuçda oyun de geç lakin konu hassan sabbah vs tapınakçılar boyutunu aşdı. Geçmişde assasin akraban varsa Animus uzan yeter. Amerikayıda kurtarırsın, denizde korsanda olursun

BSC Misafiri

21.12.2013 08:44:01

0
Eski Türkler in Haşhaşin lerle filan nasıl bir ilgisi var İdda sahibi söylerse :) bizde aydınlanmış oluruz. Not: Bare elinizin altında İnternet duruyor Araştırında yazın yaw :D Osmanlılar Denizcilikte Başarılı derken evet Akdenizi Türk gölü haline getirmiş atalarımız ve Avrupalıların Kızıl Sakal olarak bildikleri şu Sözde (Korkunç) korsanda baya bir tanıdık aslında vsvs... meraklıları araştırsın. ama denizcilige dayir bir bilgi birikimi yoktu atalarımızın malum Orta Asya... yani bir Venedik degildi kısaca hızlı ögrenen dogaclama yapan kıvrak zekasıyla kısa zamanda ögrenmiş denizciligi atalarımız genelde türk donanması hafif hızlı ve kalabalık olmuş Kalyon türü büyük gemileri biz fazla kullanmamışız ama bazılarının idda ettigi gibi de takalarla Akdenize hakim olmamış Atalarımızda Kullanışlı Kalyon lar inşa etmiş azda olsa cok işe yarayan

BlackBeasT

21.12.2013 04:35:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Hocam ben mi yanlış biliyorum diye soruyorum ben Araplara dayanıyor diye biliyorum tabi ki Osmanlı ve Türkler le bağlantıları var ama Türklere ve Osmanlara dayanıyor demek yanlış olmaz mı ?
AC serisinin bizlere sunduğu senaryo bazından serisinden kopuşunu yazmak istedim yoksa Türk-islam devletlerin en büyüğü Selçuklu zamanı yaşamış İranlı şii Hassan Sabbah, haşaşiler, islam, tapınakçılar ile bağlantıları tarihi konudur. İsteyen araştırır okur, ilk mesajda ne demek istediğim o zaman daha iyi anlaşılır.

2K

21.12.2013 02:16:10

0
Hocam ben mi yanlış biliyorum diye soruyorum ben Araplara dayanıyor diye biliyorum tabi ki Osmanlı ve Türkler le bağlantıları var ama Türklere ve Osmanlara dayanıyor demek yanlış olmaz mı ?

BlackBeasT

21.12.2013 02:09:52

0
2. oyundan sonra senaryo zaten çıkmaz döngüye girdi Haşaşiler'den esinlenerek yapılmış Bunun dayanağı eski türkler ve osmanlıya dayanırken 3. oyunda america kıtasına gittik 4. oyunla korsan olduk konu tamamen simülatör ile geçmişde Assassincilik oynama döndü. Osmanlının denizcilikde başarıları bilinen gerçek ve korsancılık 1 o kadar yaygındı, neden konuyu bu kısma bağlamadın, Haşaşileri merak eden araştıranlar için Assassin's Creed zaten bitti, AC serisi POP gibi bir kaç oyun sonra askıya alınır.

BSC Misafiri

20.12.2013 23:35:55

0
Requiescat in pace...

KillerGhost

20.12.2013 22:10:53

+1
Satıldığı sürece her yıl çıkartılır.

Akasha_Ether

20.12.2013 21:58:28

0
Bence Ezio konusunda ubisofta çok yükleniliyor Ezio ile 3 oyun piyasaya sürmüş olmalarına rağmen. Adamlar öyle bir karakter yarattılar ki çok iyiydi. Ama şimdi daha iyisini yapamadıkları için suçlamak ne derece doğrudur bilemem. Demek ki seri şeklinde çıkan oyunlarda karakter değiştiriyorsan yarattığın karakteri o kadar çok sevdirmeyeceksin, diğer oyunlara gölge düşüyor. Bu arada Edward Kenway de Ezio ile yarışabilecek kadar iyi bir karakter. Her neyse ubisoft senelik çıkardıkları bir oyun ile gayet başarılılar bunun arkasında yatan prensip de buymuş demek ki. Nice!.. :)

Executor06

20.12.2013 20:30:58

0
Seri oyun çıkarsalar da işin altından güzel kalıyorlar, özellikle son çıkan oyun en güzel AC oyunu olmaya aday. Sık ve benzer yapıda bir silsileyle gelmiş AC oyunları yüzünden insanlar yeni AC oyunlarından çok etkilenmiyor ve olumsuz yorumlayabiliyor, oysa ki sıfırdan böyle bir oyun görmüş olunsaydı herkesin ağzı açık kalırdı.

SnavS

20.12.2013 18:53:59

0
Bu seriden gerçekten sıkıldım.

MaxKonsol

20.12.2013 17:57:09

+1
[spoiler=6185321277]O zaman son 2 oyun neden ertelenmedi diye sorasım geliyor..Ha aldık oynadık diye beğenmiş mi olduk ? Hadi Ezio nun ölüsü yeterdi alırdık.Connor hatasına bir kere düştük.Edward ı hala oynuyorum şuan birşey söylemek için erken ama sıkıysa connor la devam etseydiniz satışlarınız nasıl düşüyordu bir görseydiniz.. Ezio auditore adamım ya...26 yaşında , evliyim 1 tane çocuğum var ve ben bu herifin figürlerini alıp salona koydum ? Hayatımda ilk kez bir karakter için böyle birşey yaptım düşünün artık herif nasıl sevdirmiş kendini..[/spoiler]

omris2013

20.12.2013 17:54:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan Call Of Duty'e taş atmış
aynen :D

siberarmi

20.12.2013 15:24:25

+2
AC3 te gayet aceleye getirilmiş bir oyundu, hiç de ertelenmedi aksine dünyanın sonuna yetiştireceğiz diye yarım yamalak çıkardılar bir kısmını. Ubisoftu severim ama firma temsilcileri böyle abartı PR konuşmaları yaptıkça "Hadi leyn ordan!" diye bağrıyorum ekrana karşı. İş yerinde hoş karşılanmıyor tabi ki :)

rambocuk

20.12.2013 15:09:10

0
Hepsi aynı ya bırak

ozizafer

20.12.2013 13:40:25

-1
Ubisoft bir senede bu kadar iyi bir oyun yapıyorsa herhalde o oyununu 1 senede değilde 3 sende çıkarsa ortaya bomba gibi bir oyun çıkarabilir ama uğraşmıyor adamlar :)

-VITO Carliyone-

20.12.2013 13:26:37

+6
HER SEFERİNDE GİRİŞ YAPMI OLUR ARKADAŞ YAA OTURUM AÇIK TUT GİBİ BİŞİ KOYUN LÜTFEN ARTIK konuya dönücek olursak bence çok iyi olur gta5 gibi mesela bi oyunu 5 senede çıkardılar ama rekor üstüne rekor kırdılar en sevdiğim 2 firama rockstar ve ubisoft helal olsun verdiğim paralara

xLordRealx

20.12.2013 12:58:19

0
Şimdilik ortalama üstü kaliteyle senelik çıkışıyla beraber iyi bir tempo yakalamış durumdalar. Olur da bu tempo bozulursa, satışlar düşerse elleri mahkum oyunu geliştirmeye çalışacaklar. Satmayacak bir oyunu niye piyasaya sürsünler ki? Çok da takdir edilesi değil açıkçası sözleri.

ultralisan

20.12.2013 12:55:52

+9
Call Of Duty'e taş atmış

OldGamers86

20.12.2013 12:22:44

0
Oynayanların şikayet ettiği bir oyunun sebebinden büyük sözler..

BSC Misafiri

20.12.2013 12:16:14

0
Sanki AC 4 tamamlanmış bir oyunda gelmiş konuşuo bide.deniz yarılıp da içinden gemi çıktığı her an sana küfürlerimi sunuyorum Laurent Detoc.

Sir Maximus is BACK

20.12.2013 11:48:23

-1
İşte Ubisoft'u bu yüzden seviyorum.

BSC Misafiri

20.12.2013 11:35:10

+1
Her sene bir ac oyunu çıkıyor arkadaş hikaye dışında da yenilik yok çıkan oyunda rockstarı örnek alsınlar adamlar 5 senede bir oyun yapıyor ama dünyayı kasıp kavuruyor
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed IV: Black Flag ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız