Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Tüm PVP Oyunlarına Cross-Play Desteği Getirmeyi Planlıyor

 
Ubisoft, sahip oldukları tüm PVP oyunlarına cross-play yani platformlar arası oynama desteğini getirmeyi hedeflediklerini belirtti.
 
Şirketin CEO'su Yves Guillemot finansal sonuçların açıklandığı konferansta "Amacımız zamanla, sahip olduğumuz tüm PvP oyunlarına cross-play eklemek. Bunu başaracağımıza eminiz." dedi.
 
Ubisoft'un şu anda sadece iki oyunu cross-play desteklemekte. Bu oyunlar da Brawlhalla ve Just Dance'in World Dance Floor modu. Ubisoft'un dediğine göre Rainbow Six Siege, Ghost Recon, The Division 2, For Honor ve daha fazla oyuna ileride eklenecek.
 
Özellikle PlayStation 4 cross-play'in betadan çıkıp tüm geliştiricilerin kullanımına açılmasıyla bu özelliği kullanan oyun sayısı arttı. En son Call of Duty: Modern Warfare tüm platformlarda cross-play destekli bir şekilde çıktı.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Witcher Dizisinden Yeni Bir Teaser Paylaşıldı Roguelite Türündeki Black Future '88'in Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.10.2019 13:47:16

0
Seçeneklerden bunu kapatma olduğu müddetçe olmasında hiçbir sakınca yok ancak İbisoft bence bunları düşünmek yerine bitmemiş,beta sürüm kalitesinde oyunlarını toplamaya gayret etsin.

cemoli78

31.10.2019 12:32:29

0
Bir taraf klavye mouse, bir taraf ise gamepad ile oynuyor. Pc tarafı aimbot kullanıyor tam bir dengesizlik var. Pve modunda cross platform olabilir pvp için bence kesinlikle olmamalı..

speddy12

31.10.2019 01:43:08

0
Umarım yeni nesille birlikte bu artık tamamen yerleşik olur.

TheNewAtilla

31.10.2019 01:25:39

0
Bir zahmet, division 2 de adam bulamıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız