Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Patronu, 2 Tom Clancy Oyunu Müjdesi Verdi

 

tclancy

 
    Ubisoft patronu Michel Verheijdt bombayı patlattı, firmanın 2 adet Tom Clancy oyununun yapım aşamasında olduğunu söyledi.
 
    “Şu anda ikiside geliştirme aşamasına yeni giren 2 tane Tom Clancy oyunu üzerinde çalışıyorum" şeklinde konuşan Michel Verheijdt, şimdilik bunun hakkında bir şey söyleyemeyeceğini yoksa ardımızdan Sam Fisher yollayacağını ima ederek ufak bir espri yapmayı da ihmal etmedi. 
 
    Ancak tahminlere göre, bu 2 Tom Clancy oyununun çok büyük ihtimalle, EndWar, HAWX veya Rainbox Six ile alakalı olabileceği düşünülüyor. Conviction'ın çıktığını ve Future Soldier'ın epeydir yapım aşamasında olduğunu varsayarsak akıllara bu 3 seriden birinin devamı olma ihtimali geliyor. 
 
    Sizin de farklı tahminleriniz varsa bilmek isteriz tabii ki...
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ubisoft tps pc ps3 xbox 360 tom clancy Michel Verheijdt
Split/Second'ın Patlayıcı Gücü Bu Video'da Bu Cuma Yeni Call of Duty Duyurulabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

senseman62

29.4.2010 09:49:48

0
vegas3 olsun ya

mumak

29.4.2010 09:31:33

0
bence splinter cell in bi sonraki oyununa başlamışlardır :D:D 2. cisi hakkında bi tahminde bulunmak zor ama end war olmayacaktır.

eagle31907

29.4.2010 00:28:55

0
Rainbow six vegas 3 olursa süper olur oynarken büyük keyif almıştım.Şöyle bir sıralarsak.. 1.Call of Duty 2.Ghost Recon 3.Rainbox Six derim bana katılan varmı . ilk iki gerçekten benim için klasik olmuştur rainbow six 3 çıkarsa buda benim için klasik olacaktır gerçekten gerçekçi bir atmosfer var oyunda silahların kullanımı ve çatışma bölümleri benim için heyecan verici olmuştu. 4.Fear 3 artık seni bekliyoruz.

BSC Misafiri

29.4.2010 00:05:35

0
Rainbox Six olacak kesinlikle.. Vegas ve vegas2 ile iyi sükse yapmışlardı 2 oyunuda bitirdim. Hikaye devam ettirilebilir çok iyi bir iç teması vardı oyunların'da co-op modu zaten takım halinde devamlı.. Umarım Rainbowsix serisi devam eder.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy's Ghost Recon 4
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız