Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Oynaması Ücretsiz Oyunlara Daha Fazla Odaklanacak

 
Ubisoft, oynaması ücretsiz oyunlara olan odağını artırıyor.
 
Şirketin finans ve mali işler müdürü Frederick Duguet tarafından belirtilene göre, her yıl 3-4 tane premium AAA oyun piyasaya sunmak artık Ubisoft'un değer yaratma dinamiklerini doğru bir şekilde yansıtmıyor.
 
Ubisoft yine her yıl 3-4 tane premium AAA oyun çıkarmaya devam edecek ancak bunların yanında birçok oynaması ücretsiz oyun da göreceğiz.
 
Firma oynaması ücretsiz oyunlarda büyük bir potansiyel görüyor ve finansal bir karar. Frederick Duguet, düşük bütçeli işlerle para kaldırma gibi bir niyetlerinin olmadığının altını çizdi ve yüksek kalitede oynaması ücretsiz oyunların geliştirme aşamasında olduğunu ifade etti.
 
Sahip oldukları tüm büyük seriler için oynaması ücretsiz oyunlar planlanıyor. 
 
Geçtiğimiz günlerde oynaması ücretsiz The Division: Heartland konsollar ve PC için duyuruldu. 2021 ya da 2022'de çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
Xbox Mayıs Güncellemesi Yayınlandı Sakuna: Of Rice and Ruin'in Satışları Bir Milyona Yaklaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Caped 117 Crusader

12.5.2021 20:13:14

+1
Açıkçası üzüldüm mükemmel olmasa da adamlar her yıl bir şeyler yapmaya uğraşıyorlardı.

BSC Misafiri

12.5.2021 19:55:41

+1
Çok sevindim zaten Ubisoft'un çapı mobil ve f2p oyunlara anca yetiyor. AAA oyunlar Ubi'ye 10 gömlek büyük kalır. Kendilerinden adam olmayacağını onlarda biliyor bu saatten sonra kaliteli bir iş asla gelmez bunlardan. Mobil oyun yaparlarsa başarılı olabilirler anca.

mahsur kalan adam

12.5.2021 19:17:56

0
Dedikleriniz kesinlikle doğru hocam Benim demek istediğim hikayeli oyunlar kısmı çünkü ben f2p oyunlarda hikaye bulamıyorum var deseler de geçmiyor hikaye bana

NiTRocy

12.5.2021 17:22:15

0
Pay to win'i dibine kadar hissettirecektir Ubisoft :)

sh4dy_081991

12.5.2021 17:01:31

+2
Uzun suredir Ubisoft oyunu almiyorum oynamiyorum zaten. Eskiden kaliteli oyunlar yapan bir firmaydi. Pop splinter cell ghost recon falan. Artik hicbir oyunu kaliteli hissetmiyor. AAA yapsa ne olur f2p yapsa ne olur hepsi ayni olacak zaten.

keremec

12.5.2021 14:22:44

+3
Ubisoftun ücretli oyunlari da zaten f2p oyun gibiydi. Rainbow six siegedeki oyun içi ödemeler, çoğu f2p oyundan daha beter durumda. Assains Creed, farcry ve watch dogs oyunlarindaki oyun içi mağazayı saymıyorum diyeceğim ama Valhalla da iyice abartmışlardi durumu. Oyunlarin içerik kisimlari da aynı sekilde. Rdr2 oynadıktan sonra artık her oyuna AAA deyip gecemiyorum. Ubisoft, EA gibi firmalar Rdr 2 nin chapter 5 ve Epilogue kısımlarini oyundan cikartip 40 dolara season passa koyar, satardı. Üstelik bu bölümleri oyundan çıkarsanız bile hikayede bir eksiklik yaratmayacak bölümler. Ac Odyssey ve Valhallada DLC oynamazsaniz resmen ana senaryo yarım kaliyor. Buna benzer benzer bir şeyi EA dragon age inquisitionda yapmıştı. Oyunun sonunu (trespasser bolumunu) parayla DLC olarak satıyorlardi.

mahsur kalan adam

12.5.2021 10:47:23

0
Bi sen kalmıştın seni de kaybettik
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız