Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Japonları AC'ye Çekmeye Çalışıyor

 
    Ubisoft, Japon oyuncuları Assassin's Creed ile buluşturmak için çaba sarfediyor. Assassin's Creed III'ün de iddialı bir biçimde göz kırptığını düşünürsek oldukça mantıklı bir sebep. Bu yönde Ubisoft, ilk planını gözler önüne serdi. İçinde Assassin's Creed I ve II'nin bulunduğu özel bir paketi satışa çıkarmayı düşünen Ubi, bunu "Welcome Pack" adı altında satışa çıkarmayı düşünüyor.
 
    Playstation 3 ve Xbox 360 için 19 Temmuz'da 2,940 Japon Yen'ine beğeniye sunulacak olan Welcome Pack için Japon oyunseverlerin vereceği tepki merakla bekleniyor. Pakette Assassin's Creed II'nin tüm indirilebilir içeriklerinin bulunduğu belirtilirken yapımın PS3 sürümünde Assassin's Creed: Lineage adlı kısa film serisi bulunuyor. Xbox 360 sürümünü satın alanlar, bu ekstraları bedavaya indirebilecekler.
 



Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin’s Creed japonlar Assassin’s Creed 2 ubisoft aksiyon action pc ps3 xbox360 nintendo ds
Lost Planet 3'ten Yeni Konsept Çalışmaları Dedikodu: 3DS'e Özel Yeni Resident Evil Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Frozen Grenadier

7.5.2012 19:28:31

+1
Kardeşim. Bak dünya bizim etrafımızda dönmüyor. Orda milyardolarlar götüren fransız şirketi gelmiş senin ülkende geçen oyun yapmış öpüp başına koyacağına sövüyorsunuz. AC 1-2-Brotherhood türkiyede kaç milyon adet satmışda adam daha çabalasın dil eklesin. Senin ülkeni koymuş yahu oyuna. Ayrıca neden bizim için bu kadar çaba sarfetsinler ki? Oyun sektörüne bir katkımız mı var? Daha anca 1 tane oyun stüdyomuz var. Japonların nintendo ve sony gibi dünya devi oyun sektörüne hizmet eden 2 konsolu var. Bunun yanında bir dolu da oyun şirketi ve potansiyel gamer kitlesi var. Ve nufüsları bizden fazla. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım sen ubisoft olsan ne yapardın? Japonlara mı yatırım yapardın yoksa oyun sektöründe adı sanı duyulmamış türklere mi? Ve bu kadar korsan oyuncu varken.

Leftist Pony

7.5.2012 18:54:44

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price Adamlar istanbulda geçen oyun yaptılar daha ne istiyorsunuz anlamıyorum ki....
Kafan çok boş bari kulağından doğru sulada beyin filan çıksın. önemli olan istanbulu oyunda tanıtmaları değil önemli olan bu oyun Türkçemi? değilmi? Sen oyunu istanbulda çekiceksin aşşagıdaki arkadaşın dediğine göre 12 Dil birden Dublaj yapıcaksın Türkçe içinde bile olmicak, Birde alay eder gibi sonradan Japonlar fazla satın almıyor diye japonca yapalımda satalım desinler. Vay anasını ne ala . Birdaha orjinal alırsam ya. 3'ü korsan alıcam ubisoft Türkiyeden birşey bekleme...

Frozen Grenadier

7.5.2012 18:51:50

-1
Anaaa nasıl insanlarla aynı havayı soluyorum lan. Adamlara bak bu kadar meraklısıysan türkçe altyazının git witcher 2 falan oyna sen oynama senin neyine assassins creed illa da oynayacağım diyorsan ilkokul 5 seviyesinde ingilizce öğren ondan sonra gel. Birisi de demişki istanbul üzerinden para kazandılar vay arkadaş bak bak bak ubisoft ne yapmış ya.. O zaman gidin cevat yerliyi bulun ağzını burnunu kırın adamlar new york üzerinden para kazanıyor. Bir altyazıyı bu kadar abartmanın manası yok ben 3 yaşımdan beri bilgisayar oynayan bir insanım küçükken bile oyunlar niye türkçe değil diye ağlamıyordum ki anlamadan oynamama rağmen. Büyüdük elhamdulillah ingilizceden anlıyoruz çat pat oyunlarında hiç birinde zorlanmadım şu güne kadar aynısını size de tavsiye ederim.

BSC Misafiri

7.5.2012 17:32:06

+2
Sen İstanbulda geçen bir oyun yap. Ve oyunun içinde 12 adet dil olsun ve bunların içinde 1 tanesinin bile Türkçe altyazısı olmasın. Ardından git. Japonları oyuna çıkmak için bi yerlerini yırt. Bumu adalet şimdi ? Lan koskoca oyunda 12 dil var 1 tanemi Türkçe alt yazı bilemi yok ! Birde istanbul üzerinden para kazandılar ! Bu Ubisoft gerçekten çok namussuz bir firma.

Mactavish-

7.5.2012 16:06:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel Oynanabilir karakter olarak Mario ya da Link eklemedikten sonra, zor çekerler Japonları:)

bluelabel

7.5.2012 16:00:55

0
Oynanabilir karakter olarak Mario ya da Link eklemedikten sonra, zor çekerler Japonları:)

BSC Misafiri

7.5.2012 15:13:31

0
Vay canına bende diyordum japonları neden Assassin's Creed e çekmiyorlar harika bir haber!

Mactavish-

7.5.2012 15:09:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Satılıyor .Ama Ubisoft Türkçe yama ile uğraşmak istemiyor Sağolsunlar.İyi ki oyunçeviri var yoksa zaten türkçe yamalı oyunlar oynuyamazdık(Crysis Vb. gibi oyunlar hariç)Sağolsun Oyun Çeviri hiçbi masraftanda kaçınmıyor Allah Razı olsun onlardan çok iyilik yaptılar Türk oyuncularına
AC yi sanırım çeviremiyorlar. Oyunceviriye girdim %80 AC 2 diyor şaşırdım.

paradoks!

7.5.2012 15:08:50

+4
ungalath Cpt. Price 07.05.2012 14:51:49 07.05.2012 14:58:34 eyvallah istanbul'da geçen oyun yaptılar senin ülkenin en güzel şehrini kullandılar ama adamlar bir Türkçe altyazı bile koymadılar kalkıp birde google çeviriden yapılmış gibi araya Türkçe kelimeler serpmişler___resmen buradaki oyunculara gram değer vermediğini gösterdiler

Return to Monke

7.5.2012 15:00:46

0
[quote]Orijinalden alıntı: Cpt. Price Adamlar istanbulda geçen oyun yaptılar daha ne istiyorsunuz anlamıyorum ki.... [/quote] İstanbul'da geçse ne olucakki isterse Ankara'da geçsin ne fark derki Türkçe Yama olmadıktan keri [quote]Orijinalden alıntı: Mactavish- Türkiye'de AC satılmıyor mu ?[/quote] Satılıyor .Ama Ubisoft Türkçe yama ile uğraşmak istemiyor Sağolsunlar.İyi ki oyunçeviri var yoksa zaten türkçe yamalı oyunlar oynuyamazdık(Crysis Vb. gibi oyunlar hariç)Sağolsun Oyun Çeviri hiçbi masraftanda kaçınmıyor Allah Razı olsun onlardan çok iyilik yaptılar Türk oyuncularına

ungalath

7.5.2012 14:58:34

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524 Bu neya arkadaşım.Şimdi de Japonlara mı ilgi gösteriyorsunuz?Bi kerede bi zahmet Türklere ilgi olsun.Onların canı canda bizimki patlıcan mı?
cok boş kafalı bi insansın.hemen mağdura bağlama a.c.r den haberın yok heralde biraz arastır bak bakalım oyun nerede geçiyor.

Frozen Grenadier

7.5.2012 14:51:49

-6
Adamlar istanbulda geçen oyun yaptılar daha ne istiyorsunuz anlamıyorum ki....

Mactavish-

7.5.2012 14:51:34

0
Türkiye'de AC satılmıyor mu ?

Return to Monke

7.5.2012 14:48:46

-1
Bu neya arkadaşım.Şimdi de Japonlara mı ilgi gösteriyorsunuz?Bi kerede bi zahmet Türklere ilgi olsun.Onların canı canda bizimki patlıcan mı?
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız