Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Gözünü Japon Pazarına Dikti

Ubisoft'un yayıncısı olduğu Enchanted Arms'ın başarılı bir oyun olarak görünse de satışları pek iyi değildi
Sadece Batı'nın değil, aynı zamanda dünyanın da en büyük oyun üreticisi ve yayıncılarından Ubisoft Japon pazarında etkili olmak istiyor.
 
Square-Enix gibi Japon pazarının en büyük firmalarından birisi son zamanlarda Batılı oyunların Japonya'da yayıncılığını üstlenerek, bu oyunları Japonya'nın oyuncu kitlesine sevdirmeye çalışırken Ubisoft ise başka bir yöntem denemeye karar vermiş gibi görünüyor.
 
Famitsu ile röportajında Ubisoft yetkililerinden Alain Corre, "Final Fantasy ve Dragon Quest ile aynı düzlemde oyunlar" yapmak istediklerini söyledi. Fakat bir sorun olduğunu Ubisoft yetkilisi de kabul ediyor ki ardından açıklamasına şöyle devam etti "Ubisoft daha önce hiç RPG yapmadı"
 
Japon oyun geliştiricisi From Software'in Enchanted Arms adlı RPG'sinin Amerika ve Avrupa'da yayıncısı olan Ubisoft oyunun düşük satışlarına rağmen yine RPG'ler konusunda şansını zorlama niyeti var.
 
Ubisoft'un Japonya merkezli geliştirici bir firma ile anlaşıp bir RPG'nin yayıncılığını yapma ihtimali daha fazla görünüyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ubisoft japon oyun endüstrisi RPG
Aliens vs Predator Senaryo Videosu Yayınlandı No More Heroes 2'nin Çıkış Tarihi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız