Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Co-op Nişancı Oyunu Project U için Kapalı Beta Testi Yapacak

 
 
Ubisoft, 'Project U' kod adlı yeni bir co-op nişancı oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu. Oyun şu anda geliştirmenin ilk aşamalarında yer alıyor. Oyunun Batı Avrupa'da PC'ye özel kapalı bir testi yapılacak.
 
Oyun İngilizce desteğine sahip olacak. Kapalı beta testi Fransa, Almanya, İrlanda, Norveç, İsveç, Finlandiya, Danimarka, Hollanda, Belçika, Lüksemburg, Avusturya, İsviçre, Portekiz, İspanya, İtalya ve İngiltere'de geçerli olacak. Ubisoft test için şu ifadeleri kullandı: “Oyun deneyimini geliştirmek ve geliştirmeyi doğru yönde yapmak için değerli geri bildirimlerinizi toplamayı çok istiyoruz."
 
Öte yandan Ubisoft geçtiğimiz günlerde Skull & Bones'un ertelendiğini duyurdu. Korsan oyunu için açık bir beta testi, Xbox Series X/S, PS5, Amazon Luna ve PC için 9 Mart 2023'te piyasaya sürülmeden önce yapılacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
The Elder Scrolls V: Skyrim'in NPC'lerini Elden Geçiren Yeni Mod Yayınlandı League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası Ön Eleme 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız