Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Child of Light Dizisi ve Werewolves Within Filmi Üzerinde Çalışıyor

 
Ubisoft, Child of Light'ın live-action televizyon dizisi ve Werewolves Within filmi üzerinde çalıştığını Variety aracılığıyla duyurdu. İki uyarlama da Women's Film and Television Fellowship'in ürünü olacak.
 
Women's Film and Television Fellowship geçen yaz "eğlence endüstrisindeki kadın seslere ışık tutmak" için başlatılmış bir program. Programa kabul edilen ilk iki kişi Mishna Wolff ve Tasha Huo oldu ve kendilerinden Ubisoft'un markalarından potansiyel TV ve film projeleri geliştirmeleri için fikirleri istendi. Altı ay boyunca Ubisoft televizyon geliştirme yönetmeni Danielle Kreinik ve film geliştirme yönetmeni Margaret Boykin ile birlikte çalıştılar ve program tamamlandıktan sonra Mishna Wolff ve Tasha Huosenaryo fikirlerini Ubisoft Motion Pictures'a sundu ve anlaşmalar yapıldı.
 
Şu anda da Tasha Huo Child of Light live-action televizyon dizisinin; Mishna Wolff ise Werewolves Within filmi senaryosunu yazıyor. Tasha Huo tarafından belirtilene göre, Child of Light live-action televizyon dizisi uyarlaması oyunun yakaladığı güçlü bir kadın kahraman ile oynanabilir masal hissini sunacak. Mishna Wolff tarafından belirtilene göre, Werewolves Within film uyarlaması küçük bir kasabada geçen ve kasabada oturanların yargıç, jüri ve cellatı oynadığı live-action korku komedi türünde olacak. 
 
Televizyon dizisi ve film hakkında daha fazla bilgi açıklanmadı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Variety ubisoft child of light platform jrpg pc ps3 ps4 xbox 360 xbox one wii u
Asterix & Obelix XXL 2 Remaster ‘Challenges’ Oynanış Videosu MediEvil PS4 Remake için İlk Fragman Yayınlandı, 2019'da Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

porsux

31.10.2018 22:01:27

0
Ben olsam Call of Juarez'e dizi film çekerdim. Marka değerini arttırmaları gerekiyor eğer serinin geleceğini düşünüyorlarsa. Yada tamamen fişi çekip rdr yi tekel olarak kabul edecekler ki bence bu çok saçma bir hareket olur.

muccos

31.10.2018 19:51:00

0
Animasyonu vs. anlarımda Child of Light'a live action film çekmek nedir? Filmde değilmiş diziymiş birde. Dizi olacak kadar derin bir senaryosu yoktu ki. Her ne kadar beğendiğim bir oyun olsa da senaryosu zayıftı. Bunları geçtim şunun anlaşılması lazım : Oyun senaryolarından film,dizi olmuyor arkadaş. Bunun bir sürü örneği var hiç biri iyi değil zorlamayın işte. Yakın zamanda haberi gelen Monster Hunter'ı da film yapmaya uğraşıyorlar. Bok gibi olacak o film bu da öyle.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Child of Light ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız