Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft CEO'su Oyunları Google Stadia'ya Port Etme Maliyetinin O Kadar Yüksek Olmadığını Söylüyor

 
Ubisoft'un finansal sonuçlarının açıklandığı konferansta şirketin CEO'su Yves Guillemot oyunları Stadia'ya port etme maliyeti hakkında konuştu.
 
"Oyunların Stadia'da iyi bir şekilde çalışmasını sağlamak için harcanan ekstra maliyet o kadar da yüksek değil." 
 
Ubisoft ayrıca Google ile iyi bir ilişkilerinin olduğunu belirtti: "Stadia da artık bizim oyun kanallarımızdan biri ve bunun bizim için karlı olduğundan emin olmak için Stadia ile iyi bir ilişkimiz var."
 
Zaten Stadia henüz resmi olarak tanıtılmadan önce servisin prototip versiyonu Assassin's Creed Odyssey oyunu ile test edilmişti. Servisin çıkış oyunları listesinde ise Assassin’s Creed Odyssey, The Crew 2, The Division 2, Ghost Recon: Breakpoint, Just Dance 2020 ve Trials Rising gibi birçok Ubisoft oyunu var. Watch Dogs: Legion da çıktığı gibi eklenecek. Ayrıca Ubisoft'un PC oyun abonelik servisi Uplay+ ile Stadia arasında uyumluluk düşünülüyor. Kısacası Ubisoft Stadia'nın en aktif ortaklarından biri olacak gibi görünüyor.
 
Google'ın yeni video oyun streaming servisi Stadia Kasım ayında çıkış yapacak. Servisin fiyatına ve oyun listesine buradaki haberden göz atabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER
Death Stranding Kapak Tasarımı Death Stranding'de Mads Mikkelsen Yerine Keanu Reeves Olabilirmiş

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız