Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, Bu Ay Herhangi Bir Canlı Yayın Etkinliği Düzenlemeyeceğini Açıkladı

 
 
Geliştirici ve yayıncı Ubisoft, Axios'a yaptığı açıklamada, bu ay herhangi bir etkinlik düzenlemeyeceğini duyurdu. Bu etkinliğin ilerleyen tarihlerde yapılacağını açıkladı. Geçtiğimiz süreçte Ubisoft, E3 etkinliği kapsamında yeni oyunlarını duyurmuş ve sunumlarını yapmıştı.
 
Öte yandan bu ay birçok stüdyonun katılacağı canlı yayın etkinlikleri yapılacak. Bu doğrultuda Sony Interactive Entertainment, 3 Haziran TSİ 01:00'de State of Play etkinliğine ev sahipliği yapacak. Ardından Acquire, 5 Haziran TSİ 14:00'de Acquire Game Show canlı yayın etkinliğini sunacak. Bunun yanı sıra Geoff Keighley'in sunacağı ve Haziran ayı boyunca devam edecek olan Summer Game Fest 2022 canlı yayın etkinliğinde 30'dan fazla yayıncı ve geliştirici yer alacak. Summer Game Fest, 9 Haziran'da başlayacak.
 
Yine yeni bir haber ile Obsidian Entertainment ekibinde stüdyo tasarım direktörü olarak çalışan Josh Sawyer, Twitter aracılığıyla bir sonraki oyunlarını 12 Haziran Pazar günü TSİ 20:00'de duyuracaklarını açıkladı. 12 Haziran'da Xbox & Bethesda Games Showcase'i yapılacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Obsidian Entertainment Yeni Oyununu 12 Haziran'da Duyuracak Take-Two CEO'su: Abonelik Hizmetlerinde Oyunların İlk Gün Yayınlanması Sakıncalı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

JaReD22

3.6.2022 15:54:23

0
Her sene aynı oyunu çıkarıyorlar birde utanmadan etkinlik mi yapıyorlar

BSC Misafiri

3.6.2022 09:38:44

0
Copy paste yetiştiremedik bir daha ki aya yeni AC ve Far Cry 1 milyonu duyurucaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız