Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, 91 Oyunun Çevrimiçi Hizmetlerini Kapattığını Duyurdu

 
 
Ubisoft, 91 oyun için çevrimiçi çok oyunculu hizmetlerini kapattığını duyurdu. Oyuncular, bu oyunları çevrimdışı özelliği ile oynamaya devam edebilecek.
 
Ubisoft, 91 oyunun Connect hizmetlerini tamamen devre dışı bıraktı. Artık bu oyunların oyun içi haberleri ve oyuncu istatistikleri görüntülenmeyecek. Ödüllerin kilidi hala açılabilir durumda ancak artık onları oyun içinde alamayacaksınız. Ek olarak haritalar ve dış görünümler gibi kilidi açılabilen içerikler de elde edilemeyecek.
 
Çevrimiçi çok oyunculu hizmetleri devre dışı bırakılan oyunların tam listesi: 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Xbox Konsol Satışları Önceki Döneme Göre Artış Gösteriyor Devil May Cry 5 Satışları Beş Milyonu Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.2.2024 22:07:14

0
oyuna para vermem... oyunda oynamam... ama çok eskiden oynadığım dönemler (crossfire) vardı... oyun beleş olursa... yada çevremde isteyen fakir çocuklara cracklı kurup mutlu ediyordum... böylece istediği gibi at oynatan ve milletin emeğini oyuncak edenlere gömüyorum... kusura bakmayın...

BSC Misafiri

27.4.2022 19:46:07

0
Çok konuşmayın oyun dünyasının kralı ne yapsa doğrudur. Bak tak diye sessiz sedasız çektiler fişleri adamlar bir numara ne yapsalar kıskanılıyorlar. Yeri gelir bozuk oyunu satarlar, yeri gelir sahte oynanış fragmanı yayınlarlar, aynı haritayı kaplamaları değiştirip satarlar yeri gelir online hizmeti toptan kapatırlar ve parasını verdiğin şeyi oynayamazsın vs geçiniz bunları. Varmı bu oyun aleminde böyle kral hareketler yapacak birileri daha ? O yüzden fazla eleştirmeyin sadece açın cüzdanları paralarınızı ödeyin seneye yeni AC ve Far Cry gelecek onları ilk günden alıp oynamayı ihmal etmeyin bu arada.

BSC Misafiri

27.4.2022 14:45:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu tür şeylerde oyun yapımcılarının oyunun multiplayer kısımlarını kendi pc'lerimizde host yapabileceğimiz bir araç yayınlamaları lazım. Tabi hiç bir firma bu tür şeylerle uğraşmayacağı için oyunlar yalan oluyor. Yeni bir düzenleme getirilmesi lazım Co-Op oyunlarda geliştirici sunucuları kapatsa bile bizim PC'nin host olabileceği veya server dosyalarının paylaşıldığı bir sistem getirilmeli gibisinden.
Katılıyorum ayrıca ubisoft'un dlc politikası satın aldığın dlc'yi oynayabilmen için online server'a bağlanmanı gerektiriyor. Geçen Splinter Cell blacklist ve Convicions'a gireyim dedim. Dlc'li deluxe sürümlerine sahip olmama rağmen dlc'ler çalışmadı. Çözüm se bildiğin oyuna korsan yama yap. Madem kapatacaksın bu tarz sistemleri oyunu alan kişilere güncelleme ile online modlar için local host sistemi dlc'ler için de satın almış kişilerde aktif etmeyi sağlayan patch getirilmesi lazım. Orjinal oyunu parasını verdiğin oyunu tam olarak oynamanın yolu korsan sürümünden dosyaları kullanmak gibi saçma bir çözüm mü olur.

BSC Misafiri

27.4.2022 13:09:37

0
Kaç yıllık oyunları destekliyorlarmış iyi olmuş zaten oynayanlarım sayısı bini geçmez

BSC Misafiri

27.4.2022 13:07:08

+1
Bu tür şeylerde oyun yapımcılarının oyunun multiplayer kısımlarını kendi pc'lerimizde host yapabileceğimiz bir araç yayınlamaları lazım. Tabi hiç bir firma bu tür şeylerle uğraşmayacağı için oyunlar yalan oluyor. Yeni bir düzenleme getirilmesi lazım Co-Op oyunlarda geliştirici sunucuları kapatsa bile bizim PC'nin host olabileceği veya server dosyalarının paylaşıldığı bir sistem getirilmeli gibisinden.

Caped 117 Crusader

27.4.2022 10:46:46

0
360'daki oyunlarını neden çevrimdışı bırakıyorlar geriye uyumlulukla oynayan hala oynuyor. Bari achivement listelerini düzeltseler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız