Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

UE5 ile Geliştirilen Macera Oyunu BIONICLE: Masks of Power için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Team Kanohi, açık dünya macera bulmaca oyunu BIONICLE: Masks of Power için bir oynanış fragmanı paylaştı. Bu ücretsiz oyun Unreal Engine 5 motoru ile geliştiriliyor ve bu fragman bize oyunun grafiklerine bir bakış atmamızı sağlıyor.
 
Ekibin belirttiği üzere bu fragmanda gösterilen kısımlar geliştirilmekte olan oyunu temsil ediyor. Bu nedenle tüm alanlar değişebilir ve daha da geliştirilebilir.
 
BIONICLE: Masks of Power, 2001'deki ilk çıkışıyla anlattığı hikayeleri yeniden yazıyor. Sıfırdan Unreal Engine 5 üzerine inşa edilen bu dünya günümüz teknolojisiyle tamamen yeniden tasarlanıyor. 
 
Bu oyunda, altı Toa kahramanının her biriyle oynayacaksınız. Büyük element güçlerine sahip olan her bir Toa, Makuta'ya meydan okumayı umuyor. Bunun için oyuncuların iki Kanohi güç maskesini toplaması gerekiyor. 
 
Oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam BIONICLE: Masks of Power
Way of the Hunter PC Sistem Gereksinimleri League of Legends 2022 Yaz Mevsimi 9. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

BSC Misafiri

15.8.2022 11:08:15

0
Eğlenceli görünüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız