Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tyler: Model 005 Xbox One ve PC için 21 Ağustos'ta Çıkacak

 
Yayıncı Maximum Games ve geliştirici Reversed Interactive Tyler adında minik, cesur bir robotu kişiselleştirip kontrol ettiğiniz ve 1950’li yıllarda geçen 3D aksiyon platform ve keşif oyunu Tyler: Model 005'in 21 Ağustos'ta Xbox One ve PC için $9.99 fiyattan çıkış yapacağını duyurdu.

Tyler: Model 005 şu anda Steam'de erken erişim aşamasında bulunuyor.
 

Tyler: Model 005, Tyler adında minik, cesur bir robotu kişiselleştirip kontrol ettiğiniz ve 1950’li yıllarda geçen 3D aksiyon platform ve keşif oyun setidir. Yıllarca kapalı tutulduktan sonra Tyler bir fırtınada kazara açılır. Şimdi yaratıcınızın neden kayıp olduğunu ve fareler, örümcekler ve daha fazlasıyla dolup taşan evinize neler olduğunu keşfetmeniz gerekiyor.
 
Minik bir robot olduğunuzdan, normal eşyalar Tyler’ın dünyasında tamamen yeni bir boyut kazanıyor: örneğin sandalyeler, merdivenler ve kitaplıklar devasa engeller halini alıyor. Çevrede gezinip bulabildiğiniz kadar çok eşya bulmak, nesneler toplamak ve yol boyu bulmacalar çözmek sizin işiniz.
 
Orta çağ miğferlerinden pikselli gözlüklere kadar, çok çeşitli kıyafetler giyin ve vidalı kılıç, boks eldiveni, kiraz bombalar ve daha fazlasıyla çeşitli düşmanlarla savaşın! Tyler’ın, Tyler: Model 005’te başlayan maceralarında tüm yeteneklerini keşfedin!
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tyler: Model 005 aksiyon bağımsız platform keşif platform ryo rpg
Bravely Serisi Twitter Hesabı Yeni Bir Oyunun Sinyalini Veriyor Hunt: Showdown Artık Resmi Olarak Türkçe

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tyler: Model 005
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız