Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twitch Kanalımızda Haftanın Yayın Akışı (11 - 17 Ocak)

 
     Yepyeni bir haftanın başlangıcına her zaman olduğu gibi yeni bir canlı yayın akışıyla merhaba diyoruz! Bu hafta son dönemin gözde yapımlarından klasikleşmiş olanlara, her gün bir başka maceraya yelken açacağız. Sizi de bekleriz.
 
Yayınlarımızdan anında haberdar olmak ve bize destek olmak adına kanalımızı takibe almayı unutmayın:
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
twitch canlı yayın bsc tv stream prince of persia undertale h1z1 the elder scrolls online gmod hurtworld zelda 60 seconds zombie army
Ratchet & Clank'in Çıkış Tarihine Küçük Bir Erteleme DC Universe Online, Xbox One'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

2.2.2016 11:01:39

0
Vur diyorsun öldürüyorlar Twitch yayınlarını her gün yapmak zorunda değilsin, Hafta içi 3 gün belirleyin yine twitch yayın bülteni yayınlayın... Herkes twiter veya facebook takip etmiyor lakin Yotube'dan o gün twitchde olacak yayını duyurursanız daha çok kişiye ulaşır... Smart TVnin web browserın flash desteği yok fakat youtube uygulaması var. 1 zahmet Twtich yayın tekrarlarınıda Youtube atarsanız TV üzerinden izleriz yıllardır yazıyoruzda kime yazıyoruz daha yeni site videolarını günü gününe Youtube kanalına atmaya başladılar Twitch yayına çağırdınız Selim (Oyun Portal) 1 sene öncesine kadar Youtube'da ETS2 videoları çeken 2-3bin izleyenen videoları vardı. BSC kurulmasından bu yana 7 yıl geçmiş sizde daha çok video içerik varken Youtube yeni keşfettiniz... Aferin size

BSC Misafiri

1.2.2016 17:18:55

0
niye yeni program yok ?

burakx35

25.1.2016 14:28:30

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri İşte bu be yine mükemmel bir pazar gecesi...Pazar gecelerini sevme nedenim Eray :D
Aynen öyle pazar geceleri alışkanlık olmuş artık yayın izlemeden uyuyamıyorum.Eray'ın yayınları acayip zevkli,bscye katılması çok isabet olan arkadaşlardan birisi :).

luganoguz

17.1.2016 22:18:05

+1
+++++++++++++

BSC Misafiri

14.1.2016 21:48:53

0
Abiciğim tamam yayın akışları güzel oluyo ama saat 20.30 daki yayin 21.00 oldu hala baslamadi buna biraz onem verin insanlari bekletiyosunuz...

jarkaman

13.1.2016 07:44:00

0
Halo5 yayını yapan yapacak biri varmı?

Y@KI$IKLII

12.1.2016 21:22:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Y@KI$IKLII BSC git gide gözümden düşüyor.. Ayrıca şu berili sameti meteyi alpi falan yollayın gitsin üç beş yaşındaki çocuklara hitap ediyorlar .. Yayın yapacaksanız sadece Talha ile Gökhan reyiz yapsın.. Diğerlerini bebe belik izliyor..Umarım yetkililer yorumlarımızı dikkate alırlar !
bu adamın yazdıklarıne ne BSC nede takipçiler itibar etmesin. Talha bey evinden yayın yapabilmek için kirada oturduğu evi bile değiştiriyor. Bunlar yayın felan izleyen kitle değil. Olsa zaten haberleri olurdu. Laf olsun torba dolsun kitlesiyle şakşakçıları.
Benim Talha Aynacı'ya sözüm yokki .. Talhanın ve Gökhanın olduğu yayınlarını sevdiğimi belirtmiştim zaten.. Benim hakkımda yorum yazarken iki kere düşün ;)

Y@KI$IKLII

12.1.2016 21:20:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: starkkurdu Yayıncı arkadaşlara laf eden arkadaşlarıma sesleniyorum kaç tane yayını izlediniz? Ben mümkün olduğunca yayınlara katılmaya çalışıyorum, elimden geldiğince ve ilgimi çektikçe sitede yayınlanan haberleri de okumaya çalışıyorum. Ben bu iki bölümden de memnunum açıkçası memnun değilseniz katılmazsınız,ilgi göstermezsiniz vs. Ben yayıncı ablerimin (beril ablayı unutmadım :D) muhabbetinden,üslubundan, yayınlarından oldukça memnunum,izlediğim her yayında eğleniyorum bunun için o yayınları izliyorum zaten. Eğer eğlenmiyorsanız, hoşunuza gitmiyorsa izlemezsiniz bu kadar basittir. Şikayetinizin esas konusuna yani çekirdek BSC'nin dağılması ve geriye kalan Talha abi ve Gökhan abi'nin haber yayınlamaması ve yayın yapmamasına geri dönersek ben onların sizden daha çok yayın ve içerik sunmak istediğine eminim, bunun farkındayım. Fakat bunu yapmıyor, yapamıyorlarsa bunun mutlaka bir sebebi vardır elbet. Eğer yayınlardan, yayıncılardan hoşlanmıyorsanız izlemezsiniz, eğer Talha abi ve Gökhan abi'den daha fazla beklentiniz varsa dile getirebilirsiniz ama insanları suçlamaya, hakaret etmeye hakkınız yok lütfen buna daha özen göstererek yorumlarınızı yapın ve ilginizi ona göre şekillendirin. Biliyorum çok uzun oldu ama bunlar benim görüşlerimdir istemeyen zaten okumaz. Herkese iyi forumlar.
Talha ve Gökhan hariç diğer yayıncıların yayınları ergenlere hitap ettiği için beğenmiş olabilirsin =)

starkkurdu

12.1.2016 20:05:23

+1
Yayıncı arkadaşlara laf eden arkadaşlarıma sesleniyorum kaç tane yayını izlediniz? Ben mümkün olduğunca yayınlara katılmaya çalışıyorum, elimden geldiğince ve ilgimi çektikçe sitede yayınlanan haberleri de okumaya çalışıyorum. Ben bu iki bölümden de memnunum açıkçası memnun değilseniz katılmazsınız,ilgi göstermezsiniz vs. Ben yayıncı ablerimin (beril ablayı unutmadım :D) muhabbetinden,üslubundan, yayınlarından oldukça memnunum,izlediğim her yayında eğleniyorum bunun için o yayınları izliyorum zaten. Eğer eğlenmiyorsanız, hoşunuza gitmiyorsa izlemezsiniz bu kadar basittir. Şikayetinizin esas konusuna yani çekirdek BSC'nin dağılması ve geriye kalan Talha abi ve Gökhan abi'nin haber yayınlamaması ve yayın yapmamasına geri dönersek ben onların sizden daha çok yayın ve içerik sunmak istediğine eminim, bunun farkındayım. Fakat bunu yapmıyor, yapamıyorlarsa bunun mutlaka bir sebebi vardır elbet. Eğer yayınlardan, yayıncılardan hoşlanmıyorsanız izlemezsiniz, eğer Talha abi ve Gökhan abi'den daha fazla beklentiniz varsa dile getirebilirsiniz ama insanları suçlamaya, hakaret etmeye hakkınız yok lütfen buna daha özen göstererek yorumlarınızı yapın ve ilginizi ona göre şekillendirin. Biliyorum çok uzun oldu ama bunlar benim görüşlerimdir istemeyen zaten okumaz. Herkese iyi forumlar.

BSC Misafiri

12.1.2016 19:25:00

+5
quote:

Orjinalden alıntı: Y@KI$IKLII BSC git gide gözümden düşüyor.. Ayrıca şu berili sameti meteyi alpi falan yollayın gitsin üç beş yaşındaki çocuklara hitap ediyorlar .. Yayın yapacaksanız sadece Talha ile Gökhan reyiz yapsın.. Diğerlerini bebe belik izliyor..Umarım yetkililer yorumlarımızı dikkate alırlar !
bu adamın yazdıklarıne ne BSC nede takipçiler itibar etmesin. Talha bey evinden yayın yapabilmek için kirada oturduğu evi bile değiştiriyor. Bunlar yayın felan izleyen kitle değil. Olsa zaten haberleri olurdu. Laf olsun torba dolsun kitlesiyle şakşakçıları.

BSC Misafiri

12.1.2016 14:39:37

0
final fantasy yayını isterük

Fmercury

12.1.2016 14:08:46

0
oooo bugün selim abi ile mete var!

Guest-8FB5351A6

12.1.2016 12:38:36

0
Eskiden BSC ye bakasım gelirdi eğlenirdim sitede hoş sohbetler eski üyelerle eğlenirdik şimdi saçma sapan yayıncılar gelmiş gereksiz videolar atıyorlar daha ne diyeyim

BSC Misafiri

12.1.2016 11:50:52

+1
İşte bu be yine mükemmel bir pazar gecesi...Pazar gecelerini sevme nedenim Eray :D

Persona_Non_Grata

12.1.2016 02:35:12

+1
ps3 dönemi sandım bir ara oyunlara bak.

BlackBeasT

12.1.2016 02:23:17

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Solufain Selamlar. Normalde bu konuların altına yorum yapmıyorum. Çok gereksiz geliyor. Fakat bu mesaj için dayanamadım. Arada diğer konulara da değineceğim ufaktan hazır yazmışken. Ama öncelik olarak senin mesajına [link=http://forum.donanimhaber.com/m_109107908/f_//tm.htm#109114776]şu linkteki arkadaşın mesajı ile yanıt vermek istiyorum[/link]. O arkadaş 5 ayda insanüstü bir gelişim göstermediyse yaş olarak çok değişmemiş olsa gerek. Evet senin mesajın hakkındaki yorumum bitmiştir teşekkür ederim. Genel olarak konuya gelirsek. Arkadaşlar Twitch=BSC Anasayfa değil. Her hafta bas bas bağırıyorlar. Ana sayfa ile hiçbir ilgimiz yok. Çocuklara hitap eden oyunlar oynuyoruz evet. Mesela ben bu hafta Prince of Persia 2008 seçtim oynamak için, çünkü yaş itibariyle bu oyuna denk gelememiş olabilecek arkadaşların da bu fırsattan mahrum kalmaması gerektiğini düşündüm. Mete aynı şekilde Metal Gear Solid 4'ü bir yandan oynayıp aynı zamanda Türkçe olarak anlatıyor ki Playstation 3 sahibi olamamış ya da İngilizce anlayamayanlar da bu oyunu görebilsin. Kanal olarak geniş bir yaş kitlesine hitap ediyoruz, her yayıncı arkadaş da aynı şekilde buna özen gösteriyor. Yorumlarınızı yapın yine, yapmayın demiyoruz, fakat öncelikle en azından bir adet yayınımızı izleyin ki neye yorum yaptığınızı bilin. Haberleri biz yazmıyoruz (ben yazdım bir vakit o yüzden hala adımın yanında duruyor o ünvan) hiçbir şekilde haber veya içerik hızına etkimiz yok. Bu BSC'nin Ana Sayfa kadrosu ile alakalı bir konu. Fakat Twitch yayın azlığı ile ilgili şikayetler görüyorum. Çok değil 4 ay önce bütün haftanın dolu olduğu bir yayın akışı altına "BU NE HER YER YAYIN DOLU!" diye şikayet edenler vardı. Az ve öz yayına çevirildi bu defa da aksi şikayetler geliyor. Herkesi memnun etmek zor arkadaşlar. Ama inanın ben ya da Mete ya da Eray, Beril, Alp falan "Biz yayın yapacağız, site içeriğini azaltın!" demek gibi bir duruma sahip değiliz. Zaten başka şehirlerdeyiz, ofiste olan bitenle alakamız bile yok. Ayrıca kendi adıma konuşmam gerekirse, bebeler olarak adlandırılan seyirci kitlesinin genellikle konuşmayı bilen, sohbet edebilen izleyiciler olduğunu memnuniyetle görüyorum. Gerektiğinde soru soruyorlar, cevap veriyoruz, sohbet ediyoruz. Küfür spamlayan yüzlerce izleyiciye tercih edeceğimiz izleyici kitlesi budur arkadaşlar. Mesajım tamamen kendi fikirlerimi yansıtır, diğer arkadaşların düşünceleri farklı olabilir, hiçbiri adına konuşmuyorum.
Hocam bahsettiğin kişilik (Y@KI$IKLII) ilkokulun biri yan hesap olarak kullanıyor... PS4 haberlerinde diğer platform kullanıcılarını kışkırtıp trolluk yapıyordu... Şimdi BSC twitch yayın bülteni haberine dadanmış BSC haber girilmiyor deniyorda Yabancı oyun basını az çok takip ediyorlarsa haber değeri taşıyan kaçan haber örnek verin diye sorsan cevap gelmez

oyunbilgini57

11.1.2016 22:56:29

+5
Bizim ,en azından benim , derdimiz BSC'nin kemik kadrosuyla hoş onu da kaybettik Talha ve Gökhan kaldı sadece . En azından Talha ve Gökhan abi'den içerik bekliyoruz . Beklememizin nedeni de daha önce neler yapabildiklerini görmüş olmamız , boş yere sallamıyoruz yani bizzat kendileri geçmiş de aynılarını yaptılar . Biz sizden çok ekstrem bir şey beklemiyoruz twitch'de yayın olacaksa Gökhan ve Talha da olsun , geçen sene bu zamanları sadece ben mi hatırlıyorum , Talha reyiz hep yayın açardı BC2 oynardı , Dying Light oynardı , Ersin Reyiz ile soru cevap kıvamında oynamışlardı vs. . En yakını geçen Temmuz mis gibi Oyun Muhabbeti canlı yayını yapmıştınız . Ne güzel Oyun Muhabbeti vardı artık mezarına gidiyoruz , Game Over bence tutmadı zaten elinizde Oyun Muhabbeti gibi bir konsept vardı . Neyse işte BSC bir güçleniyor , bir kan kaybediyor . Burada eleştiri yazıyorsak BSC'nin yaptıklarını gördüğümüz , potansiyelini bildiğimiz içindir .

Solufain

11.1.2016 22:35:15

+10
Selamlar. Normalde bu konuların altına yorum yapmıyorum. Çok gereksiz geliyor. Fakat bu mesaj için dayanamadım. Arada diğer konulara da değineceğim ufaktan hazır yazmışken. Ama öncelik olarak senin mesajına [link=http://forum.donanimhaber.com/m_109107908/f_//tm.htm#109114776]şu linkteki arkadaşın mesajı ile yanıt vermek istiyorum[/link]. O arkadaş 5 ayda insanüstü bir gelişim göstermediyse yaş olarak çok değişmemiş olsa gerek. Evet senin mesajın hakkındaki yorumum bitmiştir teşekkür ederim. Genel olarak konuya gelirsek. Arkadaşlar Twitch=BSC Anasayfa değil. Her hafta bas bas bağırıyorlar. Ana sayfa ile hiçbir ilgimiz yok. Çocuklara hitap eden oyunlar oynuyoruz evet. Mesela ben bu hafta Prince of Persia 2008 seçtim oynamak için, çünkü yaş itibariyle bu oyuna denk gelememiş olabilecek arkadaşların da bu fırsattan mahrum kalmaması gerektiğini düşündüm. Mete aynı şekilde Metal Gear Solid 4'ü bir yandan oynayıp aynı zamanda Türkçe olarak anlatıyor ki Playstation 3 sahibi olamamış ya da İngilizce anlayamayanlar da bu oyunu görebilsin. Kanal olarak geniş bir yaş kitlesine hitap ediyoruz, her yayıncı arkadaş da aynı şekilde buna özen gösteriyor. Yorumlarınızı yapın yine, yapmayın demiyoruz, fakat öncelikle en azından bir adet yayınımızı izleyin ki neye yorum yaptığınızı bilin. Haberleri biz yazmıyoruz (ben yazdım bir vakit o yüzden hala adımın yanında duruyor o ünvan) hiçbir şekilde haber veya içerik hızına etkimiz yok. Bu BSC'nin Ana Sayfa kadrosu ile alakalı bir konu. Fakat Twitch yayın azlığı ile ilgili şikayetler görüyorum. Çok değil 4 ay önce bütün haftanın dolu olduğu bir yayın akışı altına "BU NE HER YER YAYIN DOLU!" diye şikayet edenler vardı. Az ve öz yayına çevirildi bu defa da aksi şikayetler geliyor. Herkesi memnun etmek zor arkadaşlar. Ama inanın ben ya da Mete ya da Eray, Beril, Alp falan "Biz yayın yapacağız, site içeriğini azaltın!" demek gibi bir duruma sahip değiliz. Zaten başka şehirlerdeyiz, ofiste olan bitenle alakamız bile yok. Ayrıca kendi adıma konuşmam gerekirse, bebeler olarak adlandırılan seyirci kitlesinin genellikle konuşmayı bilen, sohbet edebilen izleyiciler olduğunu memnuniyetle görüyorum. Gerektiğinde soru soruyorlar, cevap veriyoruz, sohbet ediyoruz. Küfür spamlayan yüzlerce izleyiciye tercih edeceğimiz izleyici kitlesi budur arkadaşlar. Mesajım tamamen kendi fikirlerimi yansıtır, diğer arkadaşların düşünceleri farklı olabilir, hiçbiri adına konuşmuyorum.

veli@1144

11.1.2016 22:19:27

0
Demirbaslar cok iyiydi tabi ben meteyi de tek gecerim :) ama yol gecen hani oldu ya...bide demeden edemeyecegim bugunku yayin ne oyle ya:((

Y@KI$IKLII

11.1.2016 21:55:00

0
BSC git gide gözümden düşüyor.. Ayrıca şu berili sameti meteyi alpi falan yollayın gitsin üç beş yaşındaki çocuklara hitap ediyorlar .. Yayın yapacaksanız sadece Talha ile Gökhan reyiz yapsın.. Diğerlerini bebe belik izliyor..Umarım yetkililer yorumlarımızı dikkate alırlar !

Psychotechnic

11.1.2016 21:36:25

0
İçerik olarak çok yavaşladı site. İnşallah işler yolundadır.

13.su

11.1.2016 20:09:26

0
Sonunda Gökhan reyiz

alito

11.1.2016 20:08:29

+1
Game Over noldu? Gaming Talk Show isteriz!

oyunbilgini57

11.1.2016 19:29:10

+6
Eskiden twitch yayın akışı dolu diye BSC'de ki yavaşlığı kabul edebiliyorduk da artık twitch'de tarlaya döndü , BSC ana sitesi daha da kötüleşti . Umarım BSC yöneticileri de bunun farkındadır . Geçen sene bu dönem ki twitch yayın akışı bile şimdikinden daha iyiydi . Hatırlar mısın Talha abi her gün sen yayın yapardın .

emrebdt

11.1.2016 19:27:33

0
Talha abi tomb raider bitti mi?Bittiyse izleyicilerle etkileşimli olan modu oynayalım.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız