Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twisted Metal eSport Oyunu Olabilir

Yukarıda neler dönüyor öyle?
 
     PlayStation'ın ünlü araç savaşı Twisted Metal, bildiğiniz üzere önümüzdeki sene PlayStation 3'e özel olarak piyasaya çıkacak. Serinin aynı zamanda PS3 için ilk oyunu olacak yeni Twisted Metal, yapımcısına göre eSport oyunu olacak.
 
     Eat Sleep Play tarafından geliştirilen oyun, ünlü yapımcı David Jaffe tarafından yönetiliyor. Oyun klasik Twisted havasını kaybetmeden takım çalışmasına dayanan multiplayer özellikleri ile ön plana çıkıyor.
 
     Oyunun multiplayer haritaları iki takım için de aynı özellikleri taşısın diye mümkün olduğunca simetrik olarak tasarlanmış. Oyundaki toplanabilir eşyalar için ise yine hassas bir denge söz konusu. Oyuncular aldıkları eşyalar ile saldırırken son anda saldırıyı arttıran bir risk/ödül sistemine sahip olacaklar. Yani belli miktarda risk alarak daha fazla hasar verme olasılığınız olacak. Bu tip özellikler oyunun dört bir yanına serpiştirilmiş.
 
     Twisted Metal, araç savaşı gibi pek fazla örneğini görmediğimiz bir türe oldukça eğlenceli bir yapım ile geri dönüyor. Sahip olduğu multiplayer modlarının çok uzun soluklu olacağı, açılabilir içeriklere sahip olacağı, seviye atlanabileceği ve tüm bunlara rağmen yeni katılmış bir oyuncunun son seviyedeki biriyle aynı şartlara sahip olacağı söyleniyor. Bakalım StarCraft II, DotA, CoD: Black Ops gibi popüler eSport yapımlarından biri olacak mı?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Twisted Metal Eat Sleep Play Sony PS3 eSport
Vietnamlı Yapımcılardan Vietnam Savaşına Özel Oyun Nvidia'dan Skyrim için Rehber
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

clubberkay

8.12.2011 02:44:35

0
her şekilde en sevdiğim oyunlardan. biri.

artenis

7.12.2011 18:59:27

0
Mor Thumper gitti tadı kaçtı TM 'lin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Twisted Metal
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız