Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Turnuva Kazanan Oyuncunun Oynadığı Oyuna Yaşı Yetmezse!

 
     Bilindiği üzere derecelendirme kuruluşları, oyunları içeriğine göre sınıflandırırlar. Herkesin oynayabileceği oyunlar buna göre sınıflandırılırken, şiddet, argo vb. öğeler içeren oyunlar daha yüksek yaş sınırıyla derecelendirilir. Ubisoft'un son dönem oyunlarından For Honor, derecelendirme kuruluşu ESRB tarafından M yani yetişkinlere uygun içerik kapsamında tutuluyor. Buna göre oyun 17+ yaşa hitap ediyor. İşte tam bu noktada olaylar ilginçleşmeye başlıyor.
 
     Ubiday 2017 kapsamında Japonya'da pek çok Ubisoft oyunu için turnuvalar düzenlendi. Bu turnuvalardan bir tanesi de For Honor için yapıldı. Game Watch'un resmi Twitter sayfasından yapılan duyuruya göre turnuvayı kazanan oyuncu Eidemusushi isimli 15 yaşında bir çocuktu. Turnuva şampiyonunun oyunu oynamaya yaşının yetmediği anlaşıldıktan sonra ise bu duyuru yayından kaldırıldı. Game Watch sayfası, duyurunun kaldırıldığını onayladı. Konunun görüşüldüğü ve en kısa zamanda açıklama yapılacağı söylendi.
 
     Kendilerine keşke turnuvaya katılım yapılırken bu duruma dikkat etselermiş demekten öteye gidemiyoruz ne yazık ki.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak beyond-gaming For Honor Ubisoft PC PS4 Xbox One
Fortnite Battle Royale 525 Bin Anlık ve 3.7 Milyon Günlük Oyuncu Sayısına Ulaştı Sanal Bebekler Geri Dönüyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.10.2017 22:05:38

0
Akıl yaşta değil baştadır. Ben küçükken King of Fighters oynarken 30 yaşında adamı üst üste devirmıştim. Sonra yanındaki 4 tane arkadaşı da geldi onları da indirdim yüzlerinin ifadesini hala unutamam

BSC Misafiri

11.10.2017 22:05:13

0
İçinde eser miktarda şiddet olan, doğru düzgün kan olmayan, alkol, uyuşturucu, cinsellik, suç, terör, kumar vb. olmayan bir oyunun 15 yaşında akıl sağlığı yerinde bir insanı etkileyebileceğini sanmıyorum. Eğer bir oyunun +18 olması gerekiyorsa +18 olsun. Ama COD ya da bu oyun gibi oyunlara +13 yeter diye düşünüyorum. Mesela Witcher gibi oyunlar +18 olsun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
For Honor
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız