Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türkiye'nin ilk Hikaye Tabanlı FPS Oyunu Soldiers of The Universe Ücretsiz Oluyor

 
İstanbul merkezli Rocwise Entertainment tarafından geliştirilerek Türkiye’nin ilk hikâye tabanlı First Person Shooter (FPS) Oyunu” olma özelliğine sahip “Soldiers of The Universe” (SoTU), evde kalıp macera oyunu arayanlara için Türk Telekom PlayStore üzerinden ücretsiz olarak sahip olunabilecek.

Soldiers of The Universe’in en önemli özelliği, Koronavirüs salgını dolayısıyla evlerden çıkılmayan böylesi bir dönemde ister tek başına isterse 4 kişi birlikte oynanabilmesi…

Rocwise ekibi Türkiye’nin Covid19 ile mücadelesinin en önemli tedbirlerinden olan; #evdekal önlemlerine destek olmak amacı ile Soldiers of The Universe oyununu Türk Telekom PlayStore üzerinden ücretsiz hale getirecek.
 
SoTU'da hikâye, ana karakter Hakan’ın babasının şehit olduğu haberini alması üzerine yurtdışındaki görevini bırakarak Türkiye’ye dönüş yapmasıyla başlıyor. Hakan, babasının da üyesi olduğu Akıncı Beyleri’nden babasının neden şehit olduğunu öğrendikten sonra yanındaki üç kahraman Türk askeri ile birlikte Cizre, Nusaybin ve İstanbul’da operasyonlar düzenleyip, Cerablus ve El Bab operasyonlarında görev alıyor.
 
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Soldiers of The Universe Rocwise Entertainment hikâye tabanlı First Person Shooter (FPS) Oyunu
MicroMan PS5, Xbox Series X, Switch ve PC için Duyuruldu Hearthstone'da Anka Yılı Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.4.2020 14:53:37

0
bir oyun kötüyse kötüdür. kötü oyunu niye sırf türk oyunu diye övelim? hak edenler övgüsünü zaten alıyor mount and blade bunun en iyi örneği. türk yapımcıya destek olmak boş oyunu övmeyle olmuyor hatalarını söyleyeceksin görecekler ki ders alsınlar üstüne koyarak ilerlesinler. taleworlds bugünlere insanların türk firması diye övmesiyle gelmedi.

BSC Misafiri

10.4.2020 11:04:13

0
Call of duty'den her şeyi çalmışlar

BulaBaba

8.4.2020 22:02:37

0
Playstore bedavaya verdi, almadım. Sırf Türk oyunu diye güzelleyemem, kimse kusura bakmasın. Youtube'den oynanış videosunu izleyin zaten oyunu indirmediğinize şükredersiniz. Aga bizde neden hep en iyi noktaya ışınlanma dürtüsü var ya, ben anlamıyorum? Rockstar Games o kademeye anasından çıktığı gibi mi geldi? Activision 30 yıl sonra Activision oldu.Facebook popülerken de bizim millet "biz de Facebook yapalım yeah nedir ki?" diyip borç harç kredi ile iflas etmişti, sayısız! Oyun muhabbetinde de aynı şey. Üç kafadar arkadaş toplanıyor, Steam'den indirime girmiş bir oyunu oynayıp gaza geliyorlar; "daha iyisini yapalım" Yapın aga da burun kıvırdığınız oyunu 50 kişi 3 senede geliştirmiş. Ki hepsinin de kariyeri kaç yıllık? Ben sadece biraz gerçekçi olunsun istiyorum. Haddimizi, çapımızı bilelim, harekete geçtiğimizde zaten her şey mükemmel işleyecek.

Sarohan

8.4.2020 20:58:49

+2
Tırt gibin.

BSC Misafiri

8.4.2020 18:57:27

0
Oyunda optimizasyon sorunu ve yapay zekanın sadece bize odaklanması gibi sıkıntılar vardı ancak bence yine de umut vadediyordu,en azından farklı birşeyler denemişleridi umarım "oyunu yerşn dibine sokan ve aşağılayıcı steam yorumlarını" kafa takıp " biz bu işi yapamıyoruz" dememişlerdir yeni projelerini merakla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Soldiers of The Universe
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız