Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türkiye’nin Tek Uzay Mimarı Ayşe Ören Tasarımlarını Monster Notebook ile Yapacak

 
   Yerli bir marka olmanın sorumluluğuyla Türkiye’deki pek çok projeye ve ekibe destek olan Monster Notebook, Türkiye’nin ilk uzay mimarı Ayşe Ören’in destekçisi olduğunu açıklamanın gururunu yaşıyor. Uluslararası yarışmalarda pek çok ödül alan, Fransa Dışişleri Bakanlığı tarafından “Geleceğin Lideri” ilan edilen, NASA ve ESA gibi kurumlarda konferanslar veren Ayşe Ören artık tasarımlarını Monster’dan aldığı güçle yapacak.
 
   Uzay Mekiğini Monster’da Tasarlayacak

   İnsanların Ay ve Mars gibi gök cisimlerinde ve uzayın başka yerlerinde kuracakları yaşam alanlar ve kullanacakları araçlarla ilgili fikirler sunan ve fikirlerini çeşitli tasarımlarla somutlaştıran Ayşe Ören’e çalışmalarında ihtiyaç duyduğu işlem gücünü bundan böyle Monster’ın iş istasyonları sağlayacak.

   Ayşe Ören konu hakkındaki düşüncelerini, “Disiplinler arası etkileşim ve meslek birliktelikleri her zaman yeni gelişmelere kapı açar. Monster Notebook gibi iddialı bir marka ve ürünlerin yolumda pozitif ivme katacağını düşünüyorum. Tasarımların, hayalden geçmesinin ilk adımı olarak zihinden bilgisayara aktarılması ve bunun da yeterli teknik güce sahip olan makinelerde gerçekleşeceğini düşünüyorum,” sözleriyle ifade etti.
 
   Geleceği Birlikte Tasarlayacağız

   Monster Notebook’un Kurumsal İletişim Müdürü Kayra Keri Küpçü ise Ören ile işbirliklerini şu sözlerle değerlendirdi: “Ülkemizdeki pek çok insan uzay araştırmalarına, SpaceX ve NASA gibi kurumların yaptığı işlere imrenerek bakıyor ancak pek az kişi uzay teknolojileri konusunda iş yapıyor. Ayşe Ören ise ülkemizin bu konuda yetiştirdiği en değerli isimlerden birisi ve Monster Notebook olarak vizyon sahibi, geleceği şekillendiren değerli bir tasarımcıya destek olmaktan gururluyuz. Birlikte, gelecek adına çok güzel işler yapacağımızdan şüphemiz yok.”
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
PC
Secret of Mana Remake PC Sistem Gereksinimleri Crytek İstanbul Güvenli İnternet Günü Etkinlikleri için Ankara’daydı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

8.2.2018 14:36:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Şimdi Ayşe Ören ablamızın bu sistemi kullanarak yaptığı projeler uzayın bilmem neresinde cidden gerçeğe mi dönüşecek, yoksa işin reklam kısmı mı bu? Ayrıca Ayşe ablaya ne verildiyse biz de aynısından istiyoruz...
NASA bildiğim kadarıyla kendi uzay mekiği üretmiyor, eskiden üretilmişleri kullanıyor. NASA'ya bağlı olmayan özel firmalar da projelerini sunacak ve kabul edilirse evet NASA bunları kullanmaya başlayacak. Aynı zamanda belki şirketten ayrılmıştır bilmiyorum ama Deep Space Industries adında bildiğiniz bilim kurgu filmlerinde olduğu gibi uzayın kaynaklarını kullanmak, çıkarmak için uydular üreten bir şirkette çalışıyor. Onların üretimleri dediklerine göre 2020 yılında kullanıma açılacak. Yani hep geleceğe yönelik yatırım yapan şirketler ve projeler olduğu için şu an için 'işte bunu yapmış' diyebileceğimiz pek bir şey yok diye biliyorum. Ama tabi ki bu reklam kokan işler normal basit işleri için bile Mosnter kullanacağını sanmıyorum da her firma zaten böyle reklam kampayanları yapması normal. Ama Türkiye'de yok uzay mimarıymış falan tutmaz Monster keşke Instragram'da falan ünlü olan saçma sapan insanlar ile anlaşsa daha çok ses getirirdi.

Arthur_Morgan

8.2.2018 14:23:49

0
monster reklami basin bulteni yaziyor altta.

İdrak İstimlak

8.2.2018 13:33:50

+1
Şimdi Ayşe Ören ablamızın bu sistemi kullanarak yaptığı projeler uzayın bilmem neresinde cidden gerçeğe mi dönüşecek, yoksa işin reklam kısmı mı bu? Ayrıca Ayşe ablaya ne verildiyse biz de aynısından istiyoruz...

Donatn

8.2.2018 12:52:53

+5
quote:

Orijinalden alıntı: old_snake Ne kadar Güzel... Yerli marka ama isim Yerli değil!!! Samimi bulmadım...
dedi old_snake..

old_snake

8.2.2018 11:38:16

+3
Ne kadar Güzel... Yerli marka ama isim Yerli değil!!! Samimi bulmadım...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız