Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türkiye'de Kurulması Planlanan Elektronik Spor Arena Projesinin Detayları Duyuruldu

 
     Geçtiğimiz haftalarda League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi resmi Twitter hesabı LoLespor, #NedenOlmasın etiketiyle Türkiye'de Espor Arena kurulacağını müjdelemişti. Bunun üzerine Riot Games Türkiye Elektronik Spor sitesi LoLesports'dan yayınlanan içerikte projenin detayları bugün paylaşıldı. 
 
"Türkiye’nin ilk espor arenasını, Riot Games olarak 2019 Sezonu’nda açıyoruz!"
 
"Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi takımları, lig maçlarını artık her hafta sonu canlı izleyici karşısında oynayacak. Takımını desteklemek isteyen, espor atmosferini ve rekabeti hayatının bir parçası yapmak isteyen her taraftar gelip zamanını Espor Arena’da geçirebilecek. Maç günleri dışında da canlı kalacak bu mekanda topluluğun bir araya geleceği etkinlikler eksik olmayacak. Ayrıca LoL ve espor takımlarının ürünlerine de ulaşabileceğiniz bolca alana da sahibiz. Üstelik bu arenayı yerleşime uzak, çevresinde yapılabilecek başka pek bir şeyin olmadığı bir adreste değil, Ataşehir Watergarden’ın ferah, capcanlı atmosferinde açıyoruz. "
 
     Espor Arena projesinin detayları hakkında fotoğraf paylaşmayan Riot Games Türkiye, Espor Arena'nın 1000 kişinin üzerinde bir kapasiteye sahip olacağını ve neden bu proje için beklediklerini iş ortaklığı yapısı ve uygun altyapı şartlarının sağlanmasıyla hayata geçirdiklerini belirtti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak LoLesports league of legends riot games pc rts mmo
Riot Games Türkiye'den Çekilmiyor Diablo III: Eternal Collection Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız