Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türkiye Büyük Finali 2019 Şampiyonu Royal Youth Oldu!

 
     League of Legends, Türkiye Büyük Finali 2019 şampiyonu Royal Youth oldu! Riot Games Elektronik Spor Sahnesi'nde gerçekleşen büyük finalde Royal Youth ve Bahçeşehir SuperMassive karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda Royal Youth, Bahçeşehir SuperMassive takımını 3-2 yenerek TBF 2019 şampiyonu oldu. 
 
     VF Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi lig aşamasında 16 galibiyet 2 mağlubiyeti bulunan Royal Youth, TBF 2019'a doğrudan yarı final etabında adını yazdırarak lig aşamasını başarıyla tamamladı. Bahçeşehir SuperMassive ise lig aşamasında oldukça kötü bir performans sergiledi ve ligin son haftalarında elde ettiği galibiyet serisiyle birlikte lig aşamasını başarıyla tamamladı ve TBF'ye yükseldi. Yarı finalde; Doğuş Üni. Aurora ile karşılaşan Royal Youth rakibini 3-0 yendi ve büyük finale adını yazdırdı. Bahçeşehir SuperMassive ise Galatasaray Espor ile oynadığı yarı final karşılaşmasını 3-0 yenerek finalde Royal Youth'un rakibi oldu. Bugün gerçekleşen final karşılaşması sonucunda Royal Youth, Bahçeşehir SuperMassive'i 3-2 yenerek TBF 2019 şampiyonu oldu. Royal Youth şampiyonlukla birlikte her yıl düzenlenen Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı da elde etti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
StarLadder Major 2019'un 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! The Outer Worlds'den Yeni Fragman Paylaşıldı: "Come to Halcyon"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız