Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türkçe Dil Destekli Persona 3 Reload için "Hero" Adlı Fragman Yayınlandı

 
 
ATLUS tarafından oyunculara sunulacak Persona 3 Reload için kahraman tanıtım fragmanı yayınlandı. Kahraman tanıtım fragmanında yer alan seslendirmeler İngilizce dilinde Aleks Le ve Japonca dilinde ise Akira Ishida tarafından yapılıyor.
 
Oyun 2024 yılının başlarında geliyor 
 
 
 
Türkçe dil desteğiyle beraber çıkış yapmaya hazırlanan Persona 3 Reload dünya çapında 2 Şubat 2024'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için geliyor. Ayrıca oyun Xbox Game Pass hizmetinde de yer almayı bekliyor.
 
Serinin beklenen düzenlenmiş sürümleri arasında yer alan Persona 3 Reload, serinin özüne sadık kalıyor ve en yeni teknolojik gelişmelerle karşımıza çıkmayı hedefliyor. Bu sürüm içerisinde aynı zamanda yeni ve iyileştirilmiş özellikler ve ilgi çekici kullanıcı arayüzü bulunuyor. Yeniden tasarlanmış bir sürüm olan oyun oyunculara etkileyici bir deneyim sunmayı istiyor. 
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu persona 3 atlus ps3 ghostlight persona 3 portable psn
Switch Özel Batman: Arkham Trilogy Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi Marvel’s Spider-Man 2 için İlgi Çekici Sinematik Fragman Yayınlandı

BSC Misafiri

4.10.2023 10:29:34

0
sıra tabanlı oyunları sevmem persona serisini anime olarak bitirdim biliyorum oyunun özetinin özeti şeklinde ama animeside süperdi 3 olsun 4 olsun 5 olsun belli bir favorim yoktu ama en ciddi hikayeyi 3 olarak görüyorum sonlara doğruda baya şaşırtan olaylar olmuştu persona 3 remakeyi sırf türkçe diye gamepassdan oynamayı düşünüyorum umarım adam akıllı yeni sonlar getirirler oyuna çünkü izlediğim kadarıyla pek sonunu beğenmemiştim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Persona 3 Portable
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız