Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Yapımı Korku Macera Oyunu Curse of Anabelle PC için Çıktı

 
İstanbul merkezli Rocwise Entertainment tarafından geliştirilen korku, bulmaca ve macera oyunu Curse of Anabelle bugün itibarıyla PC için çıkışını gerçekleştirdi.

Steam'de %20 indirimle 32,00 TL'den satışta. Türkçe arayüz ve altyazı desteği mevcut. Demo sürümü de indirip oyunu deneyebilirsiniz.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Curse of Anabelle, birinci kişi görüş açısından oynanan hikaye tabanlı bir macera-korku / bulmaca oyunudur. Oyunun hikayesi yaratılırken gerçek dünyada yer alan mit ve efsanelerden esinlenilmiştir.
 
9 yaşındaki Anabelle, Colorado'nun Boulder kasabasında yer alan Ramsey Malikanesi sınırları içerisinde hayatını kaybeder. Bu talihsiz olayı takip eden günler içerisinde Anabelle'in ablası Emily, kızkardeşi ile rüyalarında iletişim kurmaya başlar. İlk etapta sevdiği birini kaybetmenin üzüntüsü ile aklının kendine oyunlar oynadığını düşünen Emily, gördüğü bu rüyaların gün geçtikçe artması sonucu Anabelle'nin ruhunun arafta kaldığına ve yardıma ihtiyacı olduğuna ikna olur.
 
Emily, kız kardeşine ne olduğunu bulmak için yaptığı araştırmalarda Ramsey Malikanesi'nin karanlık geçmişini öğrenir ve erkek arkadaşı Nathan'a gördüğü bu tuhaf rüyalardan bahsetmeye karar verir. Nathan ilk başta Emily'nin anlattıklarına fazla kulak asmaz. Ancak bir süre Emily'den haber alamadığı için, onu kontrol etmeye karar verir. Bu noktada Emily'nin; Ramsey Malikanesi'nın karanlık tarihi, okültizm ve mistik sanatlar hakkında araştırmalar yaptığını öğrenir ve tehlikede olduğunu düşünür. Kahramanımız Nathan, nasıl bir işin içine girdiğinin farkında olmadan, Emily'nin ayak izlerini takip etmeye karar verir...
 
Curse of Anabelle, gerçek dünya efsanelerine bağlı kökleri ile macera / korku türüne yeni bir soluk getiriyor. Bu macerada Nathan, milattan önce 10. yüzyıla kadar uzanan bir gizemi ortaya çıkaracak ve dünyadan bile daha yaşlı karanlık güçlerle karşı karşıya gelecektir.
 
• Gerçek dünya efsanelerine ve mitlerine dayanan gizemli bir oyun deneyimi
• Lanetli “Ramsey Malikanesi”nin karanlık köşelerini keşfedin, gizemli geçmişine ışık tutun ve Ramsey ailesinin geçmişi hakkında daha fazla bilgi edinin.
• Bu karanlık macerada, kendinize rehberlik etmesi için mistik kitaplardan oluşan bir envanterden yararlanın
• Kadim mühürler yaratın ve antik ritüeller aracılığı ile karanlık güçlerle yüzleşin
• Farklı zaman çizgileri arasında seyahat edin ve alternatif yollar keşfedin
 
MİNİMUM:
 
İşletim Sistemi: Windows 7 - 64 Bit
İşlemci: Intel Core i3-2120 3.3 GHz / AMD FX-4100 3.6 GHz
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: 2 GB GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
DirectX: Sürüm 12
Depolama: 30 GB kullanılabilir alan 
 
ÖNERİLEN:

İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 64 Bit
İşlemci: Intel Core i5-4690 3.5 GHz or AMD FX-8300 3.3 GHz
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: 4 GB Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 480
DirectX: Sürüm 12
Depolama: 30 GB kullanılabilir alan 

 

Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Curse of Anabelle Rocwise Entertainment korku bulmaca ve macera PC Türk Yapımı
Ed Boon'un Anketine Göre PS5 ve Xbox Series X'in Fiyatı Yeni Nesilde En Önemli Faktör Korku Oyunu World of Horror'un İlk 23 Dakikası Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Skyhan91

22.2.2020 12:36:33

+1
Şimdi bir şey diyeceğim hemen global pazar ve korsan cevabı alacağım.Bizim kendi dilimizde oyun oynamaya hakkımız yok ama diğer ülkelerin var.Neyse...

BSC Misafiri

21.2.2020 12:30:01

0
Türkçe dublaj işi sıkıntı pek bilinmedik firmalar bu olaya giremez .Türkçe dublaj yok diyede elestirmeyin Türkçe altyazı koymuş ya yeterde artar bile

gypaetus

20.2.2020 22:52:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: alex59 Başlık dışında içinde Türklüğe dair bir şey göremedim hatta Steam sayfasında seslendirmesi bile İngilizce. Kimse kusura bakmasın Türk oyunu olup içine Türkçe seslendirme koymayanlara ben para falan kazandırmam.
seslendirme işini kolay mı zannediyorsunuz? türk firmalarının bütçesi belli, oyunu dışarıya açıp daha fazla kişiye ulaştırmak varken neden türkçe seslendirmeye de ayrı bütçe harcasınlar? oyunun tutup tutmayacağı da belli değilken bu riski kim neden alsın? tepki gösterirken biraz düşünün derim

***Respect***

20.2.2020 21:25:32

0
Kesinlikle aynı fikirdeyim.

BSC Misafiri

20.2.2020 20:21:00

+4
quote:

Orjinalden alıntı: alex59 Başlık dışında içinde Türklüğe dair bir şey göremedim hatta Steam sayfasında seslendirmesi bile İngilizce. Kimse kusura bakmasın Türk oyunu olup içine Türkçe seslendirme koymayanlara ben para falan kazandırmam.
Tamam

ruzbey35

20.2.2020 19:25:19

0
Aynen öyle +1

alex59

20.2.2020 17:35:14

+4
Başlık dışında içinde Türklüğe dair bir şey göremedim hatta Steam sayfasında seslendirmesi bile İngilizce. Kimse kusura bakmasın Türk oyunu olup içine Türkçe seslendirme koymayanlara ben para falan kazandırmam.

BSC Misafiri

20.2.2020 16:50:58

0
fragman fena durmuyor. aslında oyun tanıtımlarını oyun çıkmadan önce yapsalar daha iyi olur. ben en azından yerel basından bu oyunla ilgili hiç bir şey duymadım. mesela no 70 oyununda yapımcı bu süreci güzel yönetmişti.

Guest-BB2CECC18

20.2.2020 16:49:36

0
30 gb depolama mı istiyor? Videoya bakarak optimizasyonun ve oynanışın çok iyi olmayacağını, ama hikaye gidişatı güzelse oynamaya değer bir oyun olacağını düşündüm.

BSC Misafiri

20.2.2020 11:32:10

0
Demodaki türk yorumları iyi değildi o yüzden ön yargım var
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Curse of Anabelle
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız