Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Yapımı Boğaz Harbi'ne Beta ve Tanıtım Videosu

 
     Kodgraf Oyun Stüdyosu, iki yıldır üzerinde çalıştıkları Boğaz Harbi: Çanakkale Savaşı Destanı için bir süredir beta hazırlıkları yapıyor. Yayınlanacak bu ikinci beta, oyunun kara savaşlarının nasıl olacağını tanıtırken, aynı zamanda da oyuncuların geri dönüşlerine göre daha iyi bir duruma gelmesine yardımcı olacak.
 
     Buradan da belirtmek isterim ki oyun hala geliştirme aşamasındadır. Microsoft İnovasyon Merkezi ve e-tohum tarafından desteklenen yapım, oyun motoru olarak Torque 3D'yi kullanıyor. Daha önce yayınlanan ekran görüntülerine kıyasla daha iyi duruma geldiği görülüyor. Geliştirme süreci devam ettikçe çok daha iyi görüntülerin haricinde daha büyük destekler alarak Türk oyun sektörünün gelişmesinde yapıcı bir rol oynamasını umuyoruz.
 
     Hazırlanan yeni beta hakkında henüz bir tarih verilmiyor fakat yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdaki resime tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Boğaz Harbi Çanakkale Savaşı Destanı Kodgraf Oyun Stüdyosu Bogaz Harbi Canakkale Savasi Beta Tanıtım videosu Kara Savaşları Betası
Dead Rising 2 Karşılaştırması (PC vs PS3 vs X360) Half-Life 2'ye Çok Gerçekçi Aksiyon Figürü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.2.2011 02:27:28

0
Her ne olursa olsun bu oyunu bizim vatanımızdan ve kendi toprağımızdan yetişmiş insanlar yapıyor.Lütfen yıkıcı değil yapıcı yorumlar yapalım zaten cod1 de aynı değilmiydi ileride daha gelişmiş bir stüdyo görmek istiyorsanız bu oyunun orjinalini almalısınız.Teşekkürler.Saygılarımla.

BSC Misafiri

23.11.2010 16:34:42

0
Yalnız ortam biraz COD'ye benziyor Çanakkale'ye benziyen pek bir yer göremedim ama mutlaka geliştirirler.Türk yapımına %100 Destek!!

Wayward Son

8.10.2010 17:14:53

0
PS3 al demiyorum tabi de ben de sallamıyorum yani:) O muameleyi yapma.

BSC Misafiri

8.10.2010 16:21:35

0
Anladım sen de haklısın. Ama beni de anlamaya çalış, ben PS3 sahibi değilim. Grafik karşılaştırması için de PS3 alacak değilim. Ben haberlere bakarım, etrafımdan duyduklarıma bakarım ve onlara göre konuşurum.

Wayward Son

8.10.2010 16:02:43

0
Hala etkilenmiş diyor :) Ben de diyorum ki ekran görüntüsüne BAKMAM, kendi denediğim şeye BAKARIM. Bunu dediğimde de ( seni kastetmiyorum) 3-5 tane süper zeka çıkıp bana yalancı diyor. Yok 360 sahibi değilmişim falan. E ben ne yapıcam şimdi? :) Ekran görüntüsüne göre konuşsam sen laf ediyorsun, kendi deneyimime göre konuşsam 360 ve PS3'e aynı anda sahip olamayacak (ama olanlara da kedi-ciğer muamelesi yapacak) kitle bana laf ediyor :) Hayır beni daha sonra destekleyen insanlar çıkmasa bu kadar diretmeyeceğim ama hem yabancı forumlarda rastladım, hem de aynı haber başlığı altında bir çok arkadaşım benimle paralel yorumlar yaptılar. Demek ki neymiş? Güvenilir bir kaynakmışım, komplekslerim yokmuş, işkembeden sallamıyormuşum :) Bazıları hayatında 3-5 oyun oynamışken (ekseriyetle Pes, Cod ve MMORPG'ler) benim sadece Steam'de 200'e yakın oyunum varsa oyunculuğuma ve dürüstlüğüme laf edecek adamın alnını karışlarım ;)

BSC Misafiri

8.10.2010 13:21:51

0
Evet benim, bunu anlamak için Einstein olmak gerekmiyor :) İlk olarak bu laf bana niçin dokunsun ? Xbox 360'ı babam mı yapmış, Microsoft babamın şirketi mi ? Horul horul uyuyorum Allah'a şükür. Bu sözleri dedin mi ? Dedin. Diğer multiplatform oyunlarda olduğu gibi PS3 etkilenmiş mi ? Etkilenmiş. İster sataşma olsun ister olmasın, tabii ki söylerim. Sen o sözü söylerken ben dahil hepimiz sana inanıyorsak, bir haber sonra da teorin çürük çıkınca bunun söylenmesine katlanacaksın. Amacım sataşma değil hatanı göstermekti. Üstelik bu lafın üstüne bana söylemedik laf bırakmazsan burada sataşmak isteyen tek kişi var, o da ben değilim. PS3 iyi performans verince uykularım kaçmıyor, PS3 iyi performans vermemesine rağmen iyi performans veriyormuş gibi gösterilince uykularım kaçıyor. Mor ve pembe renginden bu kadar nefret eden, bu renkleri dansöz kıyafeti olarak tanımlayan birinden de böyle bir cevap beklerdim (burada sataştım işte :))

Wayward Son

7.10.2010 23:45:21

0
''PS3 Multiplatform grafik tartışmasında bir arkadaşımız "her multiplatform oyun X360'da üstün değildir, EA PS3'ü süper kullanıyor, ne de olsa herkes EA değil, yapan yapıyor" demişti.Burdan ona sevgiler, saygılar... '' Bu senin mesajın kardeşim :) Sen bunu yazarsan bu sataşmadır. Eğer tartışma yaratmak istemiyorsan, böyle söylemlerde bulunmayacaksın. ''Multiplatform sorunundan en az etkilenen oyunlar EA oyunları'' derken ben kimseye sataşmıyorsam, sen de gelip bana laf etmeyeceksin. Eğer fanboy olmasaydın bu laf sana dokunmazdı. 360'a bir laf var mı? Yok. '' PS3 te EA oyunlarında diğer platformlardaki performansı verebiliyor'' lafı sana neden dokunuyor bana bunun cevabını ver :) Nolacak yani PS3 iyi performans verince, uykuların mı kaçıyor ? :)

BSC Misafiri

7.10.2010 23:23:18

0
Ben de bayılmıyorum vallahi tartışmaya. O resimlerde önemli olan şuydu; ikisine de yakınlaştırma yapılmıştı ve çözünürlük düşse de AA gibi özellikleri daha iyi görebiliyorduk. Yani aynı şekilde zoom yapıldı ve hangi platform'da biraz daha kalitesiz görünüyorsa o platform yenik düştü. İkisi de olduğundan kalitesiz ama eşit şartlarda zoom yapıldı ve PS3'ün daha kalitesiz olduğu görüldü. Bunu o başlıkta da belirttim. Dansözlük falan yaptığım yok, eğer dansözlük yapmak isteseydim en başta ordaki Misafirin ben olduğumu belirtmezdim :) Anlaşıldı ? Olay resimlerin kalitesi değil iki platformun kalitesi. Zaten PS3 ile Xbox 360'ı karşılaştırıyoruz, yoksa Wii ile PS3'ü falan mı karşılaştırıyorduk ? Tabii ki PS3 - X360 savaşı olacak. Tamam bende X360 fanboyu değilim, ben de sana cevap verdim. Yine kelime oyunu yapıyorsun.

Wayward Son

7.10.2010 22:34:32

0
Ooo kızmaya başlamış bizim purplehaloboi:) Fifa'da o salakça karşılaştırmayı yapanlar eğer adam akıllı görsel koysalardı böyle olmayacaktı. Ayrıca Fifa'da madem görüntülerin bozulduğunu biliyordun da en başta bana neden sataştın :) Olayı da orda Xbox-PS3 savaşına çevirdin. Köşeye sıkışınca dansözlük yapmayalım. Orda sen de adın gibi biliyordun her iki konsolun da o görüntülerden daha iyi performans verdiğini. Ama muhtemelen işsiz güçsüz tayfasından olduğun için sıkıntıdan polemik yaratmak istedin :) Farkındaysan ben Sony fanboy değilim. Öyle olsam deliler gibi GeOW, Fable oynamazdım :) Halo'yla GeOW'u karşılaştırmazdım. Bu haberde biri Killzone'la Halo'yu karşılaştırdı, ona cevap verdim. Biri Crysis VS Halo dese yine aynısını yapardım. Yine çarpıtıyorsun, fazla dansözlük iyi değil. E tabi şaşırmamak lazım; pembe mor pembe mor derken etkileri başlıyor gözükmeye :)

BSC Misafiri

7.10.2010 21:58:35

0
Dayak mı yiyeceğim, vurulacak mıyım ? Üstelik burada zekilik taslıyorsun bir yandan da ya saf ayağına yatıyorsun ya da safsın. Biz oraya gelene kadar grafik tartışmasını zaten bıraktık. Birader - bilader tartışmasına girmiştik. Ben de tamam biRader uzatmayalım dedim. Yani uzatmayalım dediğim konu birader - bilader konusuydu, bunu anlayacak zekaya sahipsindir umarım. Grafik tartışmasını 3 mesaj önceden bitirmiştik. Grafik konusunda da dediklerimin sonuna kadar arkasındayım. Adamlar zoom yapıyor iyice detayları görelim diye, siz görüntü çok kötü diyorsunuz. Herkes o resmin zoomlu resim olduğunu, o yüzden kalitesinin düştüğünü anladı, bir sen anlamadın. Bence sen kendini eve kapat PS3'ün ile. Evlenin siz. Maşallah hiç toz kondurmuyorsun. Bir de bana Halo'yu oğlum gibi savunduğumdan bahsediyorsun.

BSC Misafiri

7.10.2010 21:57:10

0
Ben şu ana kadar herhangi birinin imla hatasını uyardığımı gördün mü ? Hayır. Etrafa bilmişlik yaptığımı gördün mü ? Hayır. Eğer ben kimsenin imla hatasına karışmıyorsam, sen de benimkine karışamazsın. Sen etrafa imla hatalarından dolayı artistlik yapabiliyorsan, hatalarının söylenmesine de katlanacaksın. Eğer ben herhangi bir hatayı uyarsaydım o zaman sana cevap hakkı doğardı. Yani diyorumki millete dil dersi vereceğine kendin öğren. Benim diyeceğim lafı sen bana demişsin, acaba seni neden uyardığımı hiç düşünmedin mi ? Komik :) Yine başladın bana kelime oyunu yapmaya. Trailer gameplay trailer'ı. Biz salak mıyız, ya da bizi salak yerine mi koymaya çalışıyorsun. Orada eşşek kadar gameplay trailer'ı yazıyor. Trailer adıyla geçiyor diye karşılaştıramaz mıyız ? İkisi de oynanış videosu. Burda elini vicdanına koyması gereken kişi sensin. Hahaha. Kaçmışım. Ne kaçmasından bahsediyosun dostum. Görende hepiniz toplandınız beni döveceksiniz sanacak. Niye kaçiyim dostum söyler misin ? Daya

Wayward Son

7.10.2010 21:08:49

0
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20100616213012/halo/images/6/6b/HReach_-_Unggoy.png Ya bana şunun neresi karizmatik, bunlara karşı savaşmanın neresi eğlenceli biri bana anlatsın :) Çıkardıkları viyaklama efektleri de cabası. Nerde Locust nerde Helgast. Hayır sırf bu değil diğerleri de leş gibi. Sonra Halo süper Halo epik oluyor :) Malum yerimle bile gülemiyorum yani, resmen trajedi :)

Wayward Son

7.10.2010 20:51:19

0
Noldu Fifa konusunda saçmalayıp duruyordun? Herkes benimle aynı fikirdeydi. '' Fifa PS3'te böyle kötü görüntü vermiyor'' dedi herkes. Sonra '' tamam birader uzatmayalım'' deyip kaçtın gittin o insanları da görünce :) Şimdi de Fifa çıkışını yaptı zaten. Herkes nerde ne şekilde görüntü veriyor gördü :) O karşılaştırmanın yalan olduğunu da herkes gördü. Her fırsatta bana bulaşmaya çalışıyorsun ama vazgeç artık :) Git pembeli morlu adamları çarpıştır sonra da '' vaaaavv ne kadar epiiiiiik'' diye evde kendi kendine sevin :) Kuyruk acını anlıyorum. Ama yani pre alpha yazan oyuna da çamur atacak kadar düşeceğini tahmin edememiştim :) Yazık lafımı da taklit etmezsen sevinirim, ezilmeni böyle de pekiştirme fanboycuk :)

Wayward Son

7.10.2010 20:46:36

0
Bana dil bilgisi dersi vereceğine ''bir kere'' yazmasını öğren. Senin bilader yazman yanlış bilgi; benim ''-de,- da'' yazılışında hata yapmam adı üstünde '' hata'' yani el sürçmesi :) Demek ki neymiş, hata yapılırmış ama yanlış bilgiyi düzeltmek için kaynak gerekliymiş. Sana yolladığım TDK linkinde olduğu gibi. Bir de Türkçe'de ''birader'' yok diyordun. Komik :) Halo'ya gelince. Recep İvedik, Twilight gibi saçmalıklar da çok satılıyor/izleniyor. Kaliteleri de ortada. Halo'yu isterse bütün dünya oynasın, görüşüm değişmeyecek. Aynı şekilde DMC, Bayonetta vs de benim gözümde Halo kadar değersizdir. Sevmiyorum kardeşim rengarenk oyunu. Seveni de sevmiyorum :) Sen trailer'a bakıyorsun, ben gameplay videosuna. Hangisi daha çok gerçeği yansıtır onu artık vicdanına bırakıyorum :)

BSC Misafiri

7.10.2010 15:38:59

0
Sıcaklardan olsa gerek diyeceğim, hava sıcak da değil. Aynı zamanda benim bilader lafımı iki saat uzatan adam burada gelip dahi anlamındaki de'yi te olarak yazıyor. Yazık :)

BSC Misafiri

7.10.2010 15:38:04

0
Aman Yarabbim. Geldi yine komedyenimiz. Killzone'un bir bölümünü gülerek geçiyorum, tüm serisi boyunca doğru düzgün bir senaryoya sahip olamadı. Önüne çıkanı vur bu kadar. Yani şu zamana kadar ben hiçbir yerde Killzone'un senaryosunun övüldüğünü görmedim. Gears of War'un da öyle detaylı bir senaryosu yok. O da aynı şekilde, önüne çıkanı vur. Birkere Halo'da geçen olaylar ve diyalogları bir çocuğun anlaması imkansıza yakın. Benim bile kimi yerlerde kafam karışıyor, neler olduğunu unutuyorum. Bu laflarını Halo'yu oynayıp anlayamamana bağlıyorum fuckthepurple'cım. Üstelik Google'da araştırırsan senaryoyla ilgili kitap uzunluğunda paragraflar bulursun (kimin tek kaynağı varmış :)) Aha o PRE-ALPHA ama benim gösterdiğim değil. Ben ona bakıyorum. Eğer oyunu bu gameplay'ine göre değerlendirseydim tamam haklısın ama ben o trailera göre değerlendiriyorum. Keşke her yazdığının sonuna ifadeler koymak yerine ne yazdığımı dikkatlice okuyup anlasan. Sıcaklardan olsa gerek diyeceğim, hava sıcak da değ

Wayward Son

7.10.2010 15:01:27

0
Halo ne anlatıyor ? :) 70'lerin gay barlarından fırlamış gibi görünen uzaylılar, gudik insan birliklerine karşı savaşıyor. Aman ne hoş. Tasarım harikası :) Çocuk oyunu kısaca ;) Senaryosu süpermiş... Gears of War ya da Killzone'un tek bölümünün senaryosu bile tüm Halo evrenine bedeldir:) http://www.youtube.com/watch?v=6GFF609luuw Al sana pre alpha code yazan birebir gameplay videosu. Trailer değil yani. Senin videondan da sonra eklenmiş ;) E3'ten alınma. Eh tabi insanın tek kaynağı BSC olunca...:) Ya da daha kötüsü, bir çok kaynak bilip te sırf çarpıtmak için kököz trailer koymuşsun. Yazık :)

BSC Misafiri

7.10.2010 13:53:50

0
Misafir adı altında sallamak kolay demişsin sallamaktan kastın ne, neyi sallamışım anlamadım amma sanki üye olunca sallamak çok zor. Üye olunca insanlar sallayamıyor mu ? Kesin doğruyu mu söylüyor ? Süper bir bağlantı. Önemli olan yazdıklarım dostum benim kim olduğum değil. Tamam ben purplehaloboi sen de fuckthepurple. Malum pembeye, mora pek bi düşmanlığın var heralde :) Nolamaz kör oldum. Nerede acaba o eşşek kadar pre-alpha yazısı ? Killzone 2 ile arasındaki 10 farkı bul bakalım :) http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-Killzone_3__Gameplay_Trailer-1233.htm En güzeli de ben silah ne kadar detaylıymış,ne kadar gerçekciymiş diye bakmam. Ben oyunun anlattıklarına bakarım.

BSC Misafiri

7.10.2010 12:59:40

0
Biz oyunlara bulasmayalım parayı basalım baskası yapsın cs 1.3 kalitesinde oyunlar çıkar yoksa :)

Wayward Son

6.10.2010 20:02:13

0
BSC Misafiri 05.10.2010 21:33:22 Sen de üye ol da kim olduğunu bileyim :) in misin cin misin misafir adı altında sallamak kolay :) hatta sana '' purplehaloboi'' nicki falan çok uygun kaçar :) malum, pembeye mora bi düşkünlüğün var heralde :) Adalet falan ayağı yapma bana şimdi :) Killzone 3'ün görsellerinde eşşek kadar PRE-ALPHA yazıyor, onlarla karşılaştırmak cidden çok adaletli:) Sen git Halo oynamaya devam et, yazın da su tabancasıyla oynuyorsundur. Ne de olsa aynı atmosfer :) Dikkat ettiysen ergen eğlencesinden öte bir boyut kazandırdım ;)

hakani85

6.10.2010 13:51:01

0
arkadaşlar oyun sektörüne yeni yeni atılmamıza rağmen bi şaheser çıkmazdı karşımıza, eğer oyun çıktığında satın alırsak bir sonraki oyunda biraz daha olsa umduğumuzu buluruz bunu unutmayın.

BSC Misafiri

5.10.2010 21:33:22

0
@Wayward Son Aha bende diyordum Halo dedik Wayward Son niye çıkmadı yuvasından. Yine renklerinden girmişsin olaya, Allah'tan ergen eğlencesi dememişsin, iyi gelişme. Killzone 3, 2011'de çıkıyor. Killzone 2'den ne farkı var grafik olarak ? Oyun çıkmadı diyeceksin. Madem yıllara bu kadar takıntılısın oyun 2011'de çıkacak. Ben 2010'da yayınlanan görüntülere bakarım adalet için. Sonuç Killzone 2'nin DLC'si gibi, grafiklerde hiçbir fark yok. Üstelik Halo, Killzone'dan 100 kat büyük alanlarda geçiyor. Ona rağmen rahatlıkla kapışacak düzeyde.

Antrim

5.10.2010 20:25:21

0
oyun çıktıgında 20 lira olur.eger düşündüklerinden çok daha iyi bir performans saglarlarsa bidaki oyun günümüz grafiklerine yaklaşır herkezin oyunu alması dilegiyle.

BSC Misafiri

5.10.2010 18:40:52

0
Siz gidin elin gavuruna para yatırın anca gidin onlara para yaıtırın ki onlar grafiklerini yükseltsin bizimkiler çıkınca dalga geçin sizin gibi insanların aramızda gördükçe ben utanıyorum valla..

cyber.gfb

5.10.2010 18:35:13

0
ondan önce TÜRKlüğünüze yazık

cyber.gfb

5.10.2010 18:32:14

0
Bu kadarını yapanlarbiraz daha destekle 3 yıl içinde günün oyunlarına rahatlıkla kafa tutar. Bırakın bu gavur yapmış zihniyetini herkes elinin koysun taşın altına gavur sizin gibi akıllılar yüzünden bu hale geldi soruyorum size eğer black ops denginde bir oyunu Türkiye oyun stüdyolarından çıkarmış olsaydık hangi yabancı buna para verip alırdı. Hangisi Türkler yapmış derdi? Devrim arabaları filmini izleyin bu zihniyetle düşünenlere bir kere izlemek yetmeyebilir bir de Türk sanayisini araştırın neden bu duruma geldiğimizi belki anlarsınız ileri düzey mühendislik projeleri için bugün bir iki firma argesine fon ayırıyor bunun dışında ki girişimlerde bu zihniyet yüzünden sindiriliyor. Kalkmış oyunun grafikleri kötü animasyonlar kötü cod çakması diyenler var madem bunları görüyorsunuz bu açıkları bi tarafınız yiyorsa kalkın yardım edin kapansın bu açıklar buraya yazmış olmak yazmayın harcadığınız elektriğe yazık ondan önce TÜRKl

BSC Misafiri

5.10.2010 18:22:34

0
ben konuya başka bir açıdan bakmak istiyorum. öncelikle neden illa fps? bu oyun dalı bu mücadeleci ortamda öyle bir hale geldi ki rekabet etmek neredeyse imkansız. buyrun yorumlardanda bu açıkça belli oluyor. neden önce advanture, platform veya strateji oyunlarından başlamıyoruz? hayır mesela türkler olarak biz şans oyunlarını, iddia gibi şeyleri çok seviyoruz. bununla alakalı bir tycoon oyunu yapılabilir.... limonade tycoon tarzına bile razıyım. ama neden illa en tepeye oynamaya çalışılıyor? konu illa kurtuluş savaşı olacaksa board game tarzında da yapılabilirdi. dedektif fırtına'dan beri türk oyunlarını takip etmeye çalışıyorum ancak bir adım öteye gidememeyi anlayamıyorum.

BSC Misafiri

5.10.2010 00:14:42

0
arkadaş ayıptır yaa... elin gavuru bu videoyu bir yerde kazara görürse neresiyle güleceğini biliyoruz.

BSC Misafiri

4.10.2010 21:27:17

0
ıstanbul kıyamet vaktı de bir türk oyunu grafikler gayet ii bu oyun için o grafik motorunu kullansalar super olur yada unreal falan bu grafikler geride kkaldı ama alıcam cunkü almazsak yenı oyunlar cıkmaz ve yerimizde sayarız inşallah ileride en iyi oyunlarla yarısıyo oluruz bi kurtulus savsı oyunu 1. dünya savası oyunu yapsak süper grafiklerle de azı acık kalsa mılletın bide israil türkiye savas oyunu yada amerika türkiye modern savas oyunu yapsak bıktık artık amerika olup musluman oldurmekten bıktık yetti gari

BSC Misafiri

4.10.2010 20:25:46

0
bu oyunu kötüleyenlere hiç katılmıyorum bunlar bu oyunun yapımcısını diğerleri kadar zengin sandı heralde paranız varsa biraz katkı yapında sizin gibler kötülemesin bu oyunu.

dIsAstEr

4.10.2010 18:40:16

0
Bütçesi düşük bir oyun sanırım, doğal olarak.

BSC Misafiri

4.10.2010 15:03:23

0
butun pozitif yorumlara katIlIyorum:D

BSC Misafiri

4.10.2010 14:39:30

0
emeği geçen herkese teşekkür ederim.HELAL OLSUN

MrKerberoS

4.10.2010 13:24:28

0
Sonunda herkez iyice bu ülkeyi nasıl ayakta tuttğumuzu nasıl zaferler kazandığımızı görecek

BSC Misafiri

4.10.2010 10:42:37

0
Bazı kendini bilmez dengesiz kişiler aldıkları oyunun sadece grafikten ibaret olduklarını sanıyorlar.Bu oyunun yapımcılarıyla sıkı bir irtibat halindeyim.onların çektiği zorlukları yaşadıkları sıkıntıları bizzat ben biliyorum.Oyun yapmak sandığınız gibi kolay birşey değil bunu sakın unutmayın.Her ne şekilde olursa olsun Türk oyunlarına %100 destek

Wayward Son

4.10.2010 02:07:08

0
BSC Misafiri 03.10.2010 23:01:38 Killzone 2 Reach'ten 2 sene önce çıktı. Ayrıca hala ve hala Killzone o abuk pembeli morlu Halo'dan daha iyi gözüküyor. Tarih algına hayran kaldım :) Oyuna gelecek olursak Van Helsing'in dediği UDK konusuna katılıyorum. Mount & Blade (bilmeyenlere o da bir Türk oyunu) gibi bir şaheser de ilk çıktığında nasıldı, şimdi nasıl ona bakmak lazım. Destek geldikçe aşama kaydediliyor yani. Kaldı ki daha bu oyun yapım aşamasında. Özellikle animasyon konusunda çok eksikleri var ama yapım aşamasındaki bir oyunu da eleştirmek olmaz. Bekleyelim, görelim. Oyuncularla daha aktif bir iletişim içinde olurlarsa belki daha sağlıklı bir iş çıkarabilirler. Herkes en azından fikir bazında destek vermeye hazır.

Valientee

3.10.2010 23:18:28

0
Siz anca grafik açısından bakın zaten oyunlara. Yabancı firmaların çoğu büyük paralar harcayarak iyi şeyler elde ediyolar ve kazandıkları o paralar kendi milleti sayesinde oluo. İşte siz hep böyle düşündüğünüz için oyun sektöründe ilerleyemiyoruz halbuki biraz destek olsak yavaş yavaş diğer firmalarla eşit boyuta gelebiliriz. Şunu da eklemek istiyorum her oyunda Amerikan askeri olup etrafı bombalamayı çok güzel yapıyosunuz , ne güzel size Türk askeri olma imkanı sunuluo işte vatanımızı korucaz bu oyunda herşey grafik demek değildir ayrıca dediğiniz kadar iğrenç de değil grafikler ve oyun hala geliştirilme aşamasında bunu da unutmayın.

BSC Misafiri

3.10.2010 23:05:39

0
Abi kan efektini ve muzzleflash efektini çok daha güzel yapabilirdiniz, bunun için milyon dolarlara gerek yok.

d3l1kanli

3.10.2010 23:04:34

0
BSC Misafiri 03.10.2010 23:01:38 Yine çıktı bi kör fanboy....

BSC Misafiri

3.10.2010 23:01:38

0
@22.27.46 Bu konuyu da Halo'ya bağladınızya, sizi cümle alem.. neyse. Git Halo Reach ile Killzone karşılaştırmasına bak da gör bakalım Reach'in grafiklerini. Grafiklerine o kadar bok attığınız oyunun Killzone 2'den daha iyi grafikleri var.

Fatal1ty.

3.10.2010 22:51:09

0
Elin gavurunun oyununu alıcağıma , super mario gibi bile olsa Türk yapımı bi oyun alırım daha iyi.

BSC Misafiri

3.10.2010 22:44:05

0
Son yoruma katılıyorum. Ayrıca CoD 2 oynayanlar bilir, Mısır görevlerinden birince cami patlatılıyor, ancak bizim kontrolümüzde değil. Arkadaşlar size bir şey diyeyim mi, bunlar bizi sevmiyor. Ve siz bizi sevmiyen adamlara destek çıkıp kendi insanımızı aşağılayarak kendinizi kandırıyorsunuz. Şahsen ben çıktığı gün orjinal alacağım, fiyatı ne kadar olursa olsun. Arkadaşın dediği gibi kaç milyon dolarlar harcanıyor o beğendiğiniz oyunlarda, bu oyunda 100 bin ancak harcanız. Biraz mantıklı düşünün.

BSC Misafiri

3.10.2010 22:35:57

0
Tamam çok gerideyiz fakat bunda bütçe ön planda. Farkındaysanız bir çok büyük oyunlarda milyon dolarlar havada uçuyor. Türkiyede sizce bu kolay birşey mi? Orjinal alıp bu oyuna destek olmak lazım ne kadar geç olsada birşeyler yapmamız lazım.Grafikler tamam kötü fakat düşünsenize Amerikan bir karakteri yönetip müslümanları öldüreceğimize Türk bir karakteri yönlendirip Çanakkalede atalarımızı şehit eden milletlere karşı şavaşıcaz. Grafik açısındanda bakmamak lazım herşeye. Arada milyon dolarlar var..

Impala_vs_Tiger

3.10.2010 22:30:07

0
Orjinal alalım arkadaşlar oyunların daha gerçekçi olmasını istiyorsak bu işle ciddi maliyet gerektiren işler. Siz oturup oyunu 5-6 saatte bitiriyorsunuz ama bu oyunlar 1-2 senede uzun uğraşlarla yazılıyor. Grafikleri daha iyi görmek isteyenler çıkar çıkmaz orjinalini alır ve grafiklerin diğer oyunda ne kadar güzel olduğunu görür.

BSC Misafiri

3.10.2010 22:29:53

0
bu grafiklerle hiç bi şey olmaz bu oyundan tarihe çok meraklıysanız gidin kitaplarını okuyun amaç yabancı kişilerse bu oyunu görünce anca dalga geçerler bizle

BSC Misafiri

3.10.2010 22:29:49

0
bi yerden başlamak lazım tamamda bu kadarda geriden başlamak ayıp olur nerdeyse 10 yıl gerideyiz oyun sektöründe.

BSC Misafiri

3.10.2010 22:29:44

0
siz gidin crysisi oynayın bir bok etmez o oyun.Bu youn ondan 1000 kat daha iyi

BSC Misafiri

3.10.2010 22:28:58

0
anca alay konusu olur bune be dalga mı geçiyosunuz

BSC Misafiri

3.10.2010 22:27:46

0
grafiklere niye laf atıyosunuz?Halo:Reach in grafikleri ile aynı!!!

Aknyldz

3.10.2010 22:15:16

0
PS3'e çıkacak mı

BSC Misafiri

3.10.2010 22:12:47

0
Arkadaşlar biraz sert yorum yapmıyor musunuz ? Elbet bir yerlerden başlanması lazım. İlk seferde 90'a atamazsin ki topu.Ben destek vereceğim sen destek vereceksin ki Türkiyede oyun sektörü büyüsün yavaş yavaş olucak.Bir bütçe olmadan nasıl yapacaksın ? Biraz destek versek yeter. Hemen öyle Cod serisi gibi grafiklere sahip bir oyun yapamazsın ki.

AlphaCenta

3.10.2010 22:07:04

0
Grafikler modellenmez,yapımcılara maddi anlamda destek çıkacak birileri olursa onlarda daha iyi oyun motorlarıyla dah iyi grafiklere sahip oyunlar yapabilirler.@BSC Misafiri Sana tamamiyle katılıyorum arkadaşım bizim bu sektöre destek vermemiz gerekirki diğer oyunda daha iyisi olsun@razz_raziel Her şeyden önce bu oyun Türk yapımı,her şeyden önce tarihimizi anlatan ve yine her şeyden önce Türk oyun sektörünü ilerilere taşıyacak bir oyun.Yapımcılara başarılar diliyorum tebrik ediyorum. Bu oyunun bu videosu 30 Ağustos da çıktı darıldım size BSC Türk oyun sektörü oyunlarınada biraz ilgi ;) Örn:Civilization of Ottoman sitede hiç bu oyunla ilgili haber vs yok.Yada bu örnekte olduğu gibi Boğaz Harbi ilk haber sanırım bu oyunla ilgili.

Gabriel Van Helsing

3.10.2010 22:03:34

0
Torque 3D yerine UDK niye kullanmamışlar,anlaşılmaz.Yani bu oyunun geliştiricileri zaten bir kere oyun motorunu değiştirmişlerdi,2.ye de değiştirilebilir ve daha kaliteli bir oyun ortaya çıkabilirdi yani.Neyse umarım sektör ülkemizde de gelişmesini sürdürür.

bilalorg

3.10.2010 21:51:41

0
olsun olsunn grafik olmasın hiç olmassa türk yapımı buna para veririm :)) türkce oyunnnn tam destek

yusei

3.10.2010 21:32:05

0
alınmalı ancak grafikler çok feci ya :)

Leon10Rhyme

3.10.2010 21:30:23

0
'' Oyun yapmasını bilmeyen kendini bilmez yorumcular yorum atıyor ya çok gülüyorum.Siz bir oyun yapın bakalım şuanki bütcenizle hangi grafik motoru ile yapıcaksınız ? eminim 3dmax ile felan yapmaya çalışırsınız.Bence görüntüler şahane umarım oyundaki animasyon ve seslendirmelerde çok güzeldir.Zaten senaryodan şüphem yok aksiyon ve drama karışık olucağı kesin lütfen oyun yapmayı bilmeden grafikleri eleştirmeyin bu oyunu yapan yapımcıların bütcesi inanılmaz derecede değilki oyunu unreal grafik motoru ile geliştirsinler.Siz gurur duyacağınıza yurdumun insanını yaptığı güzel işleri yüzüne vurmayı bilirsiniz ancak. '' Bu yorumuma ek olarak '' hal_darksider '' gibi düşünen insanları kınıyorum cidden ve acıyorum hallerine.

BSC Misafiri

3.10.2010 21:27:12

0
Sana katılıyorum arkadaşım. Destek vereceğinize aşağılamayın, böyle oldukça hiç bir yere varamayız. Hem size bir soru? Kime dayanarak oyunlarımızı kötülüyorsunuz? Kaç tane yabancı bir oyunun Türkçe seçenekli olduğunu gördünüz? Alternatifimiz yok arkadaşlar. O övdüğünüz firmalar ve ülkeler analarının karnında oyun yapmayı öğrenmedi. Kendi insanları onlara hep destek çıktılar ve şimdi bu durumdalar. Bizim de aynısını yapmamız lazım. Aman dikkat.

BSC Misafiri

3.10.2010 21:21:47

0
Oyun yapmasını bilmeyen kendini bilmez yorumcular yorum atıyor ya çok gülüyorum.Siz bir oyun yapın bakalım şuanki bütcenizle hangi grafik motoru ile yapıcaksınız ? eminim 3dmax ile felan yapmaya çalışırsınız.Bence görüntüler şahane umarım oyundaki animasyon ve seslendirmelerde çok güzeldir.Zaten senaryodan şüphem yok aksiyon ve drama karışık olucağı kesin lütfen oyun yapmayı bilmeden grafikleri eleştirmeyin bu oyunu yapan yapımcıların bütcesi inanılmaz derecede değilki oyunu unreal grafik motoru ile geliştirsinler.Siz gurur duyacağınıza yurdumun insanını yaptığı güzel işleri yüzüne vurmayı bilirsiniz ancak.

hal_darksider

3.10.2010 20:42:52

0
5 para etmez, hazır kodlarla kopyala yapıştırın güzel bir sonucu epic fail

+Devil+

3.10.2010 20:36:47

0
PVT.YILMAZ Millete niye habire katılıyon arkadaşım sende bişiler ekle :D

PVT.YILMAZ

3.10.2010 20:32:42

0
yani +Devil+ yani oynanışları beş para etmez sana katılıyorum

+Devil+

3.10.2010 20:30:52

0
Arkadaşım Grafikler hiç sorum degil ne kadar müfteşem grafikli oyun gördük oynanışı beş para etmez bekle oynanışına bide bakalım...

PVT.YILMAZ

3.10.2010 20:30:28

0
sana katılıyorum razz_raziel

razzraziel

3.10.2010 20:26:17

0
Yapıcı değil de yıkıcı olmaya çalışırsak, sektör durduğu yerde saymaya devam edecektir. "Grafikleri neden böyle" demek yerine çıktığında satın alırsak, bir sonraki oyun çok daha iyi olur. Bildiğiniz gibi kaç yıl geriden geliyoruz sektörde. Yurtdışında da bu şekildeydi bir zamanlar, destekler sayesinde şimdiki haline gelebildi.

PVT.YILMAZ

3.10.2010 20:25:35

0
olum siz adam deilsiniz insan sevinir be sizde bi grafk takıntısı anlamadım valla gidin crysis oynayın genede o kadar kötü deil ki grafikler oyun dünyasında yeniyiz bu grafik bile süper

PETTIBONE

3.10.2010 20:22:25

0
Büyük bir adım atılıyor diyebiliriz. Devamı gelir umarım..

Tenth Doctor

3.10.2010 20:19:11

0
call of duty 1 i bidaha oynayalım bakalım

BSC Misafiri

3.10.2010 20:18:41

0
tek sorum var... grafikler neden bu kadar rezalet olmak zorunda neden hala half life 1 grafikleri modelliyoruz...

+Devil+

3.10.2010 20:17:12

0
Resimlere bakılırsa güzel bir oyun olcaklar türk oyuna %100 destek veriyorum.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Boğaz Harbi: Çanakkale Savaşı Destanı
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız