Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Yapımı Bilim Kurgu Sıra Tabanlı Strateji RPG Oyunu Angelic için Fragman Yayınlandı

 
Türk geliştirici ekip Metaverse Game Studios, bilim kurgu temalı sıra tabanlı strateji rol yapma oyunu Angelic için fragman yayınladı ve oyunun Steam sayfası da açıldı.

Angelic PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil. Türkçe arayüz ve altyazı seçenekleri içerecek. 
 
Enis Kirazoğlu'nun videosunda belirtilene göre oyun yarısı Türk olmak üzere 40 kişilik bir ekip tarafından yapılıyor ve aralarında Far Cry 1'i yazan baş geliştirici de var. Projenin başında ise Erkan Bayol yer alıyor. Kendisi Crytek'te ve Umaykut, Ceiron Wars ve Hükümran Senfoni oyunlarında çalıştı ve Bahçeşehir Üniversitesi oyun tasarımı bölümünde öğretim görevlisi olarak görev aldı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Angelic etkileyici bir hikaye ile donatılmış ve karanlık bir bilim kurgu evreninde geçen sıra tabanlı bir strateji ve rol yapma oyunudur.
 
Angelic sıra tabanlı strateji oyun türünü, hikayesi ile ön plana çıkan oyunlarda görmeye alışık olduğun özgün ve renkli kahramanlar ile birleştiren bir oyundur. Angelic hikaye anlatımı ve parti tabanlı rol yapma oyunu ögelerine eşit derecede ağırlık verir. Üstelik tüm bu unsurlar çevrende olup biten olayların karmaşıklığı ile etkileneceğin karanlık ve derin bir bilim-kurgu ile desteklenir.
 
28. yüzyılda, şirketler ve neo-insanlar arasında gerçekleşen yıkıcı "insanlararası" savaştan 200 yıl sonra, nicedir unutulmuş "melekler" derin uzaydan geri dönmüştür. Şirketler uzun zaman önce dünyayı domine etmişlerdir ve neo-insanların tekrar ortaya çıkması onlar için büyük bir tehdittir. Özellikle son zamanlarda başlarına bela olan yüksek derecede bulaşıcı ve dehşet verici bir mantarın hızla derin uzaydaki kolonilerine yayıldığı bir dönemde...
 
İnsanlığı değer yargılarına kadar sorgulamak durumunda kalacağın, çoğu zaman doğru kararın ne olduğunu bulmakta zorlanacağın dev bir çatışmanın parçası olmaya hazır ol!
 
- Muhteşem kahramanlardan oluşan bir ekip topla, onların sevgi ve saygısını kazan ve onları istediğin gibi geliştirip özelleştir.
- Derin bir kurguya dayalı epik hikayenin içinde kaybol, çok katmanlı ve eşsiz karakterlerle unutulmaz yolculuklara çık.
- Türünün tek örneği olan uzay gemini yönet ve hem karanlık, hem acımasız Angelic evrenini keşfet.
- Takımınla birlikte müttefiklerini korumak için savaş, baskıcı şirketlere karşı mücadele et ve dehşet verici sirayet gizemini araştır. 
 
Evril, uyarla, ilerle... Sev, nefret et, kaçın...

Faydalan, yardım et, saklan.

Harekete geç ve yüksel! 
 
Zamanının yarısı takımınla vur-kaç operasyonları şeklinde ilerleyen ve Angelic'in kendine has sıra tabanlı oyun mekaniklerine dayalı savaşlarda geçecek.

Aynı zamanda türünün tek örneği olan ve hem senin, hem müttefiklerinin evi konumundaki özel bir uzay gemisine kaptanlık edeceksin. Vaktinin geri kalan kısmını bu gemide geçirirken, yol arkadaşlarınızla konuşabilecek, onları özelleştirebilecek ve geliştirebileceksin. Ek olarak gemini ve ekipmanını güçlendirmek veya düşmanlarının sırlarını açığa çıkartmak için araştırmalar yapabileceksin.

Angelic'in evreni oldukça karanlık ve acımasız... Beklenmedik kişilerle ittifak kurmak zorunda kalabilir, sana acı verecek kararlar almaktan başka çarenin kalmadığı durumlarla karşılaşabilirsin. Seçimlerin tüm yol arkadaşlarını mutlu etmeyebilir ve onları motive ve sadık tutmak için ekstra çaba sarf etmek zorunda kalabilirsin.
 
Yol arkadaşlarının hepsi eşsiz ve renkli karakterler. Ancak sakın aldanma, onlar senin askerlerin DEĞİL. Bir çoğu aslında senden daha güçlü ve her birinin kendi amacı, kendi hedefi var. Seni sevebilirler, senden nefret edebilirler, hatta sana aşık olabilirler... Seni sevseler bile terk edebilirler. Senden nefret etseler bile yanından ayrılmayabilirler... Angelic'te ilişkiler oldukça komplike ve bu ekibin lideri olarak onları bir arada tutmak hiç kolay olmayacak. Her birinin eşsiz yetenekleri ve özellikleri var ve bu özel ekibi kendine sadık tutmak, zaten zorlu olan savaşlarda şansının artması için en akıllıca yol olacak.

Osiris, kaptanı olduğun gemi, oldukça özel bir hayalet gemidir ve bir tanrıça olan efsanevi karakter Iset Anne tarafından geliştirilmiştir. Geminin yapabilecekleri anlayabileceğinin çok ötesinde olsa da, Osiris'i de bu yolculuk sırasında geliştirebilecek ve özelleştirebileceksin!

Ve nihayet SEN, oyunun ana kahramanı... Sen de oldukça özelsin. Bir zamanlar bir insandın ve pilottun, ta ki başmeleklerden (oldukça güçlü bir neo-insan) biri tarafından öldürülene kadar. Neyse ki Iset Anne seni buldu ve kurtardı. Artık bir neo-insansın, üstelik de sıradışı bir neo-insan. Bir prototipsin ve sadece Iset senin gerçek potansiyelini biliyor. Nasıl evrim geçireceğin tamamen sana bağlı olsa da kesin olan bir şey var: Bir sonraki başmelek sen olacaksın! 

 
Resmi fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Bleach: Brave Souls PS4'e Geliyor Amazon'un The Lord of the Rings MMO Oyunu İptal Edildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Yanfo

19.4.2021 16:29:24

0
Konusu ilgi çekici görünüyor. Türkçe olması ve Türk geliştirici ekip tarafından yapılması beni sevindirdi açıkçası. Tanrıça izin verdiğinde çıkış yapacakmış. Türü de sevdiğimden, büyük ihtimalle alacağım.

gs09gs09

19.4.2021 14:56:09

0
Su unreal motorundanda biktik ha yok mu bunun biraz gelismisi :)

alsndnz

19.4.2021 00:06:26

0
starcraft esintileri cok goze batiyor

Source

18.4.2021 16:19:15

0
İlk duyurulduğu andan itibaren takip ediyorum merakla bekliyorum :)

deadlight54

18.4.2021 15:40:35

0
Tür olarak bana hitap etmiyor ama geliştirici ekibin yolları açık olsun.

TheNewAtilla

18.4.2021 14:13:14

0
İstek listenize ekleyin steamde ön plana çıksın oyun

Settlers

18.4.2021 09:09:08

0
Gençler, kimse sizin sıra tabanlı oyunları sevip sevmemenizi merak etmiyor. Emin olun. :) Her türü seveceksinz diye bir kaide yok. Ama, oyuncuysanız size hitab etmese bile denemek için o türe bir şans verin derim. Bu arada Youtube'da saf oynanış videoları var. Oraya bakıp oynanış hakkında fikir edinebilirsiniz.

chris92

18.4.2021 01:49:39

0
Sıra tabanlı strateji oyunlarını sevmiyorum oynamıyorum.türkçe olduğu için deneyebilirim

BSC Misafiri

18.4.2021 00:12:53

0
Sıra tabanlı strateji olmayaydı iyiydi ama yerli yapım olduğu için destekliyorum. Hiç oynamayacak olsamda destek amaclı alacağım.

nolamaz

17.4.2021 22:49:18

+1
Sıra tabanlı oyunları çok severim. Umarım güzel birşey çıkarırlar ortaya.. Fragmana baktığımızda ilgi çekici karakterler var gibi duruyor..

CaptainReinhard34

17.4.2021 22:13:51

0
Fragmanı başarılı buldum umarım güzel satış başarısı yakalarlar.

BSC Misafiri

17.4.2021 22:05:39

0
Steam sayfasına baktım da sanki biraz daha cilalanması mı gerekiyor yoksa bana mı öyle geldi.

clebris

17.4.2021 21:53:50

0
Tasarımlar gayet güzel

BSC Misafiri

17.4.2021 21:43:27

0
oha fragmanda oyun drop yiyor :D
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız