Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Oyun Medyası Ortak Bir Platformda Buluştu: Goodgamers:biz

 
     Türk oyun medyasının önde gelen isimleri, sektörün ihtiyaçlarına bundan böyle birlikte cevap verecek.
 
     Bölüm Sonu Canavarı olarak bizlerin de dahil olduğu Goodgamers, Türk oyun sektörünü tanımaya ve işbirlikleri için fikir edinmeye çalışan herkese yönelik bir rehber niteliğine sahip. Türkçe ve İngilizce içeriklerle takipçilerinin karşısına çıkacak olan Goodgamers, oyun dünyasının yakalamış olduğu ivmede görmezden gelinen sektörel haberler ve sektör içi iletişim eksikliğine çözüm olma amacını taşıyor.
 
     Türk oyun medyasını bir araya getiren oluşum günlük haberlere, özel dosya konularına, röportajlara ve fikir yazılarına ev sahipliği yapacak. Herhangi bir kâr amacı gütmeyen Goodgamers.biz, ziyaretçilerine reklamlardan ve sponsorlu içeriklerden arındırılmış bir ortam sunacak.
 
    Oyun endüstrisinin her noktasında, alanında uzman isimlere ev sahipliği yapan Goodgamers, tüm bu nitelikleriyle gündemin takipçisi olmak için kolları sıvıyor. Bizler de Bölüm Sonu Canavarı olarak, oyun medyasının karşılaştığı sorunlara ortak çözümler getirmek ve Türk oyun sektörü için iyi işler ortaya konulması adına destek sağlamak için GoodGamers'ın kurucu mecralarından biri olduk.
 
      GoodGamers'ı bu adresten ziyaret edebilir, fikir ve görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak goodgamers PC goodgamers oyun sektörü basın oyun medyası türkiye oyun türk
Cem Bölükbaşı, G2 Esports'a Transfer Oldu! Tren Simülasyonu Railway Empire Ocak'ta Çıkış Yapıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

14.11.2017 14:58:10

0
Oyun sektörünü Amerikan firmaları ve doğal olarak her alanda olduğu gibi İngilizce domine ediyor. O yüzden isminin İngilizce olması ve İngilizce içerik sunacak olması tepki gösterecek bir şey değil güzel bir gelişme. Sonuçta Türk oyun sektöründe emeği olan bu işi profesyonel olarak yapan insanlar bu sayede seslerini yabancılara da duyarabilecek. Sürekli İngilizceye tepki gösteren arkadaşları anlamak pek mümkün değil sadece oyun sektöründe değil tüm alanlarda İngilizce diğer kültürleri ve alanları domine ediyor. Bu üzücü bir durum buna bir lafım yok ya da Türkçe'yi basit bir dil olarak görmüyorum ama ne yazık ki ülkemizin diğer ülkeleri etkileme alanı çok az ve durum böyle olucan siz site de açsanız, tez de yazsanız yeterli tepkiyi görmek istiyorsunuz İngilizce olarak sunmak zorundasınız.

St Batuhan

14.11.2017 09:46:53

0
BSC tarafında daha uygun bir kişi yok muydu bunu merak ettim.

mementopolis

14.11.2017 00:27:15

0
Metin Oktay ve Mesut Cevik varsa almayalim. olmaz olsun öyle ortak platforum.

BSC Misafiri

13.11.2017 23:25:22

0
Türk oyun sektörünü bir araya getirip adını da ingilizce koymak çok ilerici bir davranış olmuş.Türkiye'de oyunculuğu ve sektörü daha iyi bir yere götürmek bence bu kafalarla imkansız ülkenin her sosyo-kültürel paradigmasında olduğu gibi

s_demirci_53

13.11.2017 19:55:28

+1
"Türk oyun sektörü ingilizce çatısı altında yeniden birleşti" böyle daha iyi olurdu, tabi kinaye bir tarafa yurtdışı rakiplerine binaen birleşmek gayet iyi bir fikir, fakat sektör sanki yurtdışının türkçeye çevrimi gibi bir durum söz konusu, kendi haberlerimiz olsun sektörün içerisindeyiz haber kovalıyoruz gibi olsun. ve lütfen mümkün olan en büyük çatı kurulsun. başarılar dilerim...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız