Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Oyun Firması Atom Games'in Yeni Oyunu Seri Tavla Yayında

 
     Ücretsiz olarak yayınladığı Seri Okey oyunu ile Facebook ve mobil cihazlar üzerinden binlerce kişiye hızlı oyun keyfi yaşatan Türk oyun şirketi Atom Games, yeni oyunu Seri Tavla’yı da Facebook üzerinden yayınladı. Yavaş tavla oyunlarından sıkılan tavla severler bu oyun ile hızlı ve son sürat tavla oynama imkânı buluyor.

     Oyun severlerin ister Facebook arkadaşları ile isterse diğer çevrimiçi oyuncularla karşılıklı tavla oynayabileceği oyunda aynı zamanda rakiple de sohbet edilebiliyor. Böylece tavla severler yeni arkadaşlar da edinebiliyor. Seri Tavla içerisinde bulunan günlük giriş hediyeleri ile her gün daha fazla bedava çip de kazanmak mümkün. Oyuncular kazandıkları çipler ile bahis miktarı daha yüksek masalara oturup daha çok çip kazanma şansı yakalıyor.

     Facebook hesabı ile giriş yapılan oyunda oyuncular, Facebook’taki arkadaşlarını oyuna davet ederek de çip kazanabiliyor. Seri Tavla'ya giren oyuncular yeni bir masa açabildiği gibi mevcutta açılmış olan masalardan birini seçerek oyuna hemen başlayabiliyor. Özellikle oyunda bulunan dükkân sayesinde oyuncular kişisel zevklerine göre masa örtüsü, ıstaka, pul ve objeler ile seri tavlayı kişiselleştirebiliyor.
 
-Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
atom games seri tavla okey masa oyunları facebook mobil mobil oyun bsc bölümsonucanavarı
MSI'ın Gamescom'da Tanıttığı Anakartlardan İlk Hız Rekoru Geldi Hulkbuster, Los Santos'u Birbirine Katıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

angela99

11.8.2015 04:11:24

0
Adamlar Mad Max oyununu yapmışlar. Biz nelerle uğraşıyoruz!!! Yani, artık bişi diyesim gelmiyor. Türk oyun sektörünü kendi haline bırakın. Kafasına göre takılsınlar. Ama destek olalım arkadaşlar.. Sonuçta millet olarak Türk oyun sektörüne destek olmak ilerisi için bir fayda sağlar. Bugün bişi olmaz da, bi 20-30 yıl sonra bizde yaparız güzel işler...

ploff

11.8.2015 02:57:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: L.A. Ezio Beyler acil taktik , Skyrim mi oynasam bu mu çok çelişkide kaldım ( lol)
Dead space oyna ;)

Umit_22

10.8.2015 22:32:45

+1
İnanamıyorum patron çıldırdı!!! Normal tavladan sonra şimdi de seri tavla! Gelecek projeleri ise iştah kabartıcı.Hızlı tavla, hızlı ve öfkeli tavla, düz tavla, düz vites tavla, otomatik vites tavla, ooynarbaşlı su bazlı az nazlı tavla!!! Uncharted ile bu oyun arasında kaldım malum para az... ?

L.A. Ezio

10.8.2015 15:13:41

0
Beyler acil taktik , Skyrim mi oynasam bu mu çok çelişkide kaldım ( lol)

SkYHawKTR

10.8.2015 14:03:45

+1
Türk oyun sektörü zaten genel olarak 2'ye ayrılıyor. Biri kaslı yeniçeri çizenler. Diğeri de okey, pişti ve batak kodlamayı bilenler.

BSC Misafiri

10.8.2015 13:15:36

+2
Ben de vaktimi yeni Metal Gear Solid oyunuyla mı yoksa Seri Okey ile mi geçirsem diyordum. İyi alternatif oldu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Seri Tavla
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız